Şimdi Ara

gta5 tüm oyunlarda klavye takılma yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gta5 onlina oyun oynarken arabada sürüşde sağa sola duraklama yapıyor bazı tuşlar çalışmıyor ama bunu sadece oyunda yapıyor acaba gta 5 oyun ayarları içinde ayar mı yapmamız gerekiyor internette dolaşırken google veya ceht yaparken hiç sorun yok sadece oyunlarda yapıyor ben bu sorunu nasıl hallederim yardımcı olurmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: harun021

arkadaşlar gta5 onlina oyun oynarken arabada sürüşde sağa sola duraklama yapıyor bazı tuşlar çalışmıyor ama bunu sadece oyunda yapıyor acaba gta 5 oyun ayarları içinde ayar mı yapmamız gerekiyor internette dolaşırken google veya ceht yaparken hiç sorun yok sadece oyunlarda yapıyor ben bu sorunu nasıl hallederim yardımcı olurmusunuz

Aynı sorun benim everest rampage 01 de vardı çözümü yok ,oyunda o tuşa basılı tuttuğun için oluyor googlede 1 kere bastığın için olmuyor.Attım ben klavyeyi çöpe zaten 30 tllik klavyeden ne bekleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim klavyede everst bir da everst almıycam

• quote:

Orijinalden alıntı: harun021

benim klavyede everst bir da everst almıycam

Aynen everest modellerine hiç bulaşma bloody,logitech,razer gibi markalara yönel ben mesela şimdi bloody b120 aldım memnunum.

• ama klavye normalde çalışıyor oyunda neden çalışmiyorki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.