Şimdi Ara

PC'de oyundayken monitör kapanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartımı (3060 12gb) fanlarından biri çalışmıyordu bende sorunun kartta mı yoksa başka bir donanımda mı olduğunu anlamak için tanıdıktan aldığım rx 580'i kasaya taktım, kartın güncellemelerini yaptım. Masaüstünde - google'da vs sorun yoktu ancak oyunlara girdiğimde direkt bu ekranı veriyordu. Ardından kendi kartımı taktım, ve bu hatayı vermezken oyunlarda bir süre sonra aynı hatayı almaya bu kartta da başladım.

Bu arada kendi kartımı farklı bir sistemde denedim, sorunu aynıydı fanlarının biri çalışmıyor sorun ekran kartında yani.

Belirli oyunlarda çok sık yapıyor bazılarında ise çok nadir yapıyor. Bir haftadır bu sorunu yaşıyorum, oyunun ortasında USB çıkartma sesi geliyor ve monitör kapanıyor, PC çalışmaya devam ediyor. Ya kapatmak zorunda kalıyorum yada res atıyorum.

Biraz baktım genelde sorun ekran kartından dolayı oluyormuş. Ekran kartım çok ısındığı için oluyor diye düşünüyorum ancak bahsettiğim gibi farklı kartı takmadan önce böyle bir şey olmuyordu PC'de oyundayken monitör kapanıyor. 

PC'de oyundayken monitör kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 7 Temmuz 2023; 23:51:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.