Şimdi Ara

Laptop arıyorum tavsiye verebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazılım işleri için işlemcisi yeterli, kibar bir laptop arıyorum. Çok oyun oynayan biri değilim arada sırada Fifa falan oynarım. Bütcem max 7200 tl.

(Monster Abra a5 almayı düşünüyordum ama çok kalın ve ağır olduğu için itici geliyor alasım yok)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben şuan Acer nitro kullanıyorum memnunum, eğer Acer almasaydım Dell G315 alırdım o da hoş bir tasarıma sahip

• Asusu vivobook, lenovo ideapad gaming 3i veya indirim yakalarsaniz msi almanizi tavsiye ederim kibar ,şık bir laptop istiyorsaniz.Acer nitro serisi de kibar sayilmaz acikcasi, oyun laptopuyum diye bagiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magister Equitum kullanıcısına yanıt
    Hocam en azından çok ağır değil yani görünüm olarak ben ışıklı sevmediğim için tüm ışıklarını kapatıyorum sade görünüyor:D

• Ya mesela monster huma diye bi pc var 6700 lira abralar 7000 lira civarı. Huma çook daha kibar ve güzel tasarımlı, hafif bir bilgisayar ama 300 lira daha ucuz diye de çok fazla performans kaybı oluyor. Hem kibar hem de aynı fiyat segmentiyle yarışacak performansta bir şey arıyorum. Herhalde ya kibarlıktan ya da performanstan biraz feragat edicem

• Yani evet tipine göre hafif, evet:D isiği da açarsan kirmizi kirmizi bize her yer pavyon diye gezebilirsin 😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    6 gün önce açıldı
    Laptop tavsiye lütfen
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mikro Plazma M kullanıcısına yanıt
    İdeapad gaming 3i al dostum 7.5 a, hiçbi şeyden feragat etme😄Gerci 4800H li modeli var acerin 8kya.İşlemciden ciddi feragat etmis olursun lenovoyu alirsan.Ha 10300H li acer alicam diyosan lenovo daha iyi tasarimsal olarak bence.

• Magister Equitum kullanıcısına yanıt
    7600 Hepsiburadada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.