Şimdi Ara

Laptop Batarya Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kullandığım notebook acer aspire 5742g bataryası hemen bittiği için yeni batarya aldım ama eski bataryasıda duruyor.oyun oynarken falan fişe takılı ve eski batarya takılı halde kullansam normal kullanımdada yeni batarya ile fiş takılı olmadan kullansam bir sorun olurmu? batarya çıkık kullanmak istemiyorum elektrik giderse sorun çıkar diye.

• Yeni bataryayi da prize takili kullanirsan zamanla oda su koyverecektir, dusuncen gayet mantikli laptopu evde prize takiliyken eski batarya ile kullan disarda da yeni bataryayla kullanirsin herhangi bir sorun teskil etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox08

Yeni bataryayi da prize takili kullanirsan zamanla oda su koyverecektir, dusuncen gayet mantikli laptopu evde prize takiliyken eski batarya ile kullan disarda da yeni bataryayla kullanirsin herhangi bir sorun teskil etmez.

cevabınız için teşekkürler.yeni bataryanın dışarda durmasının bir zararı olur mu bataryaya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya eğer şarj dolu bir şekilde beklemesi iyi değil zamanla ömrü gider.
  • Cok Uzun sure kullanmamazlik etmezsen herhangi bir sorun cikmaz,arada bir laptop prize takili olmadigi bi zamanda bataryayi kullan tamamen bitir ve sarj et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım.yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Bataryası Değiştirme
    14 yıl önce açıldı
    Laptop Bataryası Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.