Şimdi Ara

laptop bataryam ne şarj oluyo nede bilgisayara şarj veriyo :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    BEnde ilk mesajımda dedim ya "eğer batarya hiç sarj olmuyosa ve boşalmıyosa" . . . .. . bataryada birazcık şarj varsa herhangi bir kablonun bir ucunu bataryanın bi girişine diğer ucunu başka girişine aynı anda deydirince kısa devre olur. Bi tarafının yanma ihtimalide var, bişey olursa beni sorumlu tutma.
  • furkan713 kullanıcısına yanıt
    hmm anladım dediğinizi ne yazıkki benim bataryam şuan %89 dolu.şarjı azalmıyo ve artmıyoda.ne yapabilirim peki ben programsal yollarla reset atamazmıyım?
  • mücahitalper M kullanıcısına yanıt
    Ben dell kullanıyorum. DEll için bi yöntem var senin markan nedir ? Yanımda elektrik teknisyeni arkadaşım var bişeyler diyo, benim dediğim kısa devre kesin yakar diyo (bende yanmadı ama)
  • lenova için bir yöntem http://uzmanim.net/soru/lenovo-pil-gostergesi-sifirlama/998

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan713 -- 22 Mart 2014; 2:33:17 >
    asus marka laptopum var.sen kısa devre yaptığında bataryanda şarj varmıydı?varsada ortalama ne kadar şarj vardı
    Benim bataryam bozuk değildi normalde 6 saat gidiyordu güç tasarruf modunda, sonra 3 saate düştü bende kısa devre yaptırdım, şarj vardı. Ne kadar vardı hatırlamıyorum. ben batarya kullanmıyorum. haftada bir kere kullanıyorum boşaltıp tekrar dolduruyorum kenara koyuyorum bataryayı.
    anladım sizin durum farklıymış.
    acaba bende kısa devre yapsammı şimdi çok kararsız kaldım
    başka fikri olan varmı arkadaşlar bataryaya reset atma konusunda?
    Kısa devre yapma, biraz önce dell servisi geldi, harddiskimle anakartımı değiştirdiler ve gittiler. garantim biteli 12 gün oldugu halde, müşteri memnuniyeti için :) SAğolsunlar :) vesselam adama sordum bi yöntem bilmiyormuş :( senin işin servise kaldı sanırım
    tüh yaaa.neyse kardeşim çok teşekkür ederim :)
    bataryaya reset atmak yada ona benzer bir şey bilen varsa lütfen yardım etsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.