Şimdi Ara

Laptop bataryası yüzde 0 ve yüzde 100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün akşam laptobumu açmak için düğmesine bastım açıldı sonra hemen geri kapandı. Herhalde şarjı bitmiştir dedim adaptöre bağladım sonra açtım çalıştı fakat batarya %0 dolmuyor yazıyordu. Biraz bekledim belki düzelir diye düzelmedi. Şarjdan çekince olduğu gibi kapandı. İnternetten araştırınca şarjda bırakın biraz laptop kapalıyken diye bi tavsiye gördüm. Sabaha kadar şarjda bıraktım sabahta %100 şarjda görünüyordu fakat yine kabloyu çekince yine kapandı. Sorun hala devam ediyor, Pil hiç yokmuş gibi davranıyor bilgisayar. (Pilim gömülü bu arada yani açmak için kasayı sökmem lazım)

- Bios, EC güncel

- Pilim 1 saat 15 dakika civarı götürüyordu yani ölü bir pil değildi

- İki tane pil raporu aldım onları da ekte paylaşacağım

- Bügun aygıt yöneticisinden pil kısımlarını güncelleme, kaldırma-ekleme gibi kombinasyonları denedim yine olmadı.

Ne yapmamı önerirsiniz ?

%0'a ait report:

https://dosya.co/ku5j76j5og61/0__report.html.html

%100'e ait report

https://dosya.co/kaf5lyctqfv4/0_report.html.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac LighT -- 6 Mart 2023; 20:55:15 >

• Güncelleme format attım yine sorun çözülmedi arkadaşlar yarın içini açıp pili çıkaracağım, sonra power tuşuna basılı tutup içindeki elektrik yükünü boşaltmayı en son geri takıp öyle denemeyi düşünüyorum yoksa yeni pil almak zorunda kalıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme:

Arkadaşlar yukarıda yazdıklarımı denedim hiç biri sonuç verdi. Sonuç itibariyle yeni batarya almak zorunda kaldım. Pil 6 hücreli 2şerliden 3blok halindeydi. Sol ve Orta bloklar 4.2v gösterirken sağ blok 0.7 gösteriyordu galiba pil oradan zımbayı yemiş. Neyse 7 yıllık pildi diyip avunacağız.

• Güncelleme için teşekkürler, hücre bozulmuştur diyecektim bende. Geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.