Herkese Merhabalar; Dün akşam laptobumu açmak için düğmesine bastım açıldı sonra hemen geri kapandı. Herhalde şarjı bitmiştir dedim adaptöre bağladım sonra açtım çalıştı fakat batarya %0 dolmuyor yazıyordu. Biraz bekledim belki düzelir diye düzelmedi. Şarjdan çekince olduğu gibi kapandı. İnternetten araştırınca şarjda bırakın biraz laptop kapalıyken diye bi tavsiye gördüm. Sabaha kadar şarjda bıraktım sabahta %100 şarjda görünüyordu fakat yine kabloyu çekince yine kapandı. Sorun hala devam ediyor, Pil hiç yokmuş gibi davranıyor bilgisayar. (Pilim gömülü bu arada yani açmak için kasayı sökmem lazım) - Bios, EC güncel - Pilim 1 saat 15 dakika civarı götürüyordu yani ölü bir pil değildi - İki tane pil raporu aldım onları da ekte paylaşacağım - Bügun aygıt yöneticisinden pil kısımlarını güncelleme, kaldırma-ekleme gibi kombinasyonları denedim yine olmadı. Ne yapmamı önerirsiniz ? %0'a ait report: https://dosya.co/ku5j76j5og61/0__report.html.html %100'e ait report < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac LighT -- 6 Mart 2023; 20:55:15 > |
Bildirim