|
Bildirim
7 yıllık ios macerama pil nedeniyle son verdim. Günde 2 kez şarj etmekten bıkmıştım. Şimdi xiaomi mi note 10 lite a geçtim, 5260 mah ile yoğun kullanım ile 10 saat ekran süresi alıyorum. Şarj aletini ve kabloyu unuttum resmen. Geç oldu ama iyi oldu.
|
Katılıyorum bende mi note 10 pro ya geçtim tam şarz ile 1.5 gün götürüyor gayet güzel performans sergiliyor.
|
Apple i uzun yıllar öncek bıraktım, çok şükür :)
|
Çok haklı konu. Sırf pil çabuk tükenmesin diye sürekli düşük güç modunda kullanıyorum ona rağmen günde 2 kere şarj ettiğim oluyor. |
Adam senin telefonunu kullanılmaz hale getirecekki yenisini sana satsın.
|
of şu 6sçilerin 7cilerin herşeye ağlaması yok mu ya 5 sene güncelleme gelmiş yenisinide alamıyosunuz neyin gözyaşı bu
|
Bu gidişle ben de bırakacağım az kaldı sıfır telefon alıyoruz 1 güncelleme geldi mi hop pil hemen daha az gitmeye başlıyor. Korkuyoruz ki güncelleme alalım
|
Vallaha bende aynı hocam , pixel 2xl den iphone se 2020 ye geçtim . milyon kere pişman oldum ve satıp xiaomi poco f2 pro aldım , oh be hayat varmış dedim resmen.
|
Bugün itibariyle sırf bu sorundan ötürü Apple ekosisteminden çıktım. Yeter diyorum artık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
%70e düşmüş pil sağlığımdan dolayı benim için bir şey değişmedi malesef |