Şimdi Ara

iPhone'ların pil tüketimi aşırı şekilde arttı: iOS 14.2 suçlanıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
5.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy note 20 ultra alayim dedim xs max kullaniyotum. Yüz tanima ozelliginin iphone gobi calismamasi beni vazgecirdi

• Pil ciddi anlamda çok hızlı bitiyor güncellemeden sonra. Yeni pil taktırmayı düşünüyorum ama bu eskitme politikası nedeniyle yeni pildende çok randıman alacağımı düşünmüyorum, yeni bir güncelleme gelir oda iyice gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selimyuksel S kullanıcısına yanıt
    7 iOS 15’i de alacak
  • İos 14.2 ile touch id’li telefonları bitirdiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haksız eleştiri alıyor apple, 5 4 yıl önce çıkmış cihazları yeni çıkmış cihazlar ile kıyaslamak doğru değil. 5 yıl önce çıkan cihazı 5 yıl önceki cihazlar ve o zamanki uygulama özelliklerine göre kıyaslayın. Düşünsenize gta vice city oynadığınız bilgisayar gta v açıyor mu?
  • Benim arkadaş yeni 11 aldı ona sordum şimdi etkilenmediğini 1 günden fazla gittiğini söyledi. Sanırım eski cihazlarda problem var daha çok. Eskitme olabilir, bug da olabilir. 14.3de düzeltirler tepkilerden dolayı. Son zamanlarda pil ömrü benim için 1. sıraya yükseldi. Gün aşırı telefonu şarj etmek çok sinir bozucu bir şey. Şuan ki telefonum S20FE 1.5 gün yetiyor ama keşke daha büyük bataryalı bir şey alsaydım diyorum. 2 günde bir şarj etmek çok iyi olurdu. Pil sağlığı açısından da şarj döngüsünün az olması daha iyi.

• Iphone sırf yeni modellerini satmak için eski modelleri yavaşlatıp desteğini azaltıyor bu herkes benim kölem anlamına geliyor

• Elmalandık / XsMax

• ReaLGz kullanıcısına yanıt
    11 var bende ios 14 günceledikten sonra günü çıkarmamaya başladı. keşke güncellemeseydim.
  • Kendi donanımın kendi yazılımın, her sürümde ayrı bir vukuat. Android'i beğenmezler bir de.

• durup duruken şarj niye hızlı gitsin. coin kastırıyor işte

• Eski telefonlara güncelleme gelmez desteğini çekti derler güncelleme gelir pil sağlığı bozuldu derler anlamak güç
  • yüksek batarya kapasitesini inovasyon diye kaktırmaları için henüz çok erken. hızlı şarja bişe geçmedi apple hala. iphone 12 %50ye kadar 20watt destekli
    iphone 15 16 gibi batarya inovasyonunu görürsünüz sabırlı olun. sabır erdemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

7 yıllık ios macerama pil nedeniyle son verdim. Günde 2 kez şarj etmekten bıkmıştım. Şimdi xiaomi mi note 10 lite a geçtim, 5260 mah ile yoğun kullanım ile 10 saat ekran süresi alıyorum. Şarj aletini ve kabloyu unuttum resmen. Geç oldu ama iyi oldu.
    iPhone 12 Pro aldım sarjı tam 1 gün gidiyor belki daha fazla.

Zaten paran yoksa iPhone alma, pilin ömrü bitiyor yeni pil almıyorsunuz sonra iPhone bıdı bıdı.

Takıla takıla kullanırsın artık instagrama story atma ama çok kötü gözüküyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 6s’te de sıkıntı var. Şarj 1 günü çıkarmaz oldu
  • iphone 4s imi güncellemelere kurban etmiştim. iphone se 1. nesil kullanıyorum. ios 11.4.1 ile yoluma devam ediyorum. telefon hala ilk günkü gibi diyebilirim. sene de bir batarya değiştiriyorum (deji marka). Tek korkum sık kullandığım uygulamaların ios 11.4.1 sürümünü desteklememesi. Şu an için banka uygulamalarında sorun yok. sadece amazon.com.tr uygulaması desteklemiyor. Bende kullanmıyorum :) İos kullanıcıları, telefon performansına göre kaldırabileceği güncellemeyi bilmesi gerekiyor. Bu sizin telefonu kullanacağız süreyi uzatabiliyor. Uzatmasa bile ilk günkü hız ile kullanıyorsunuz. son olarak bir iphone cihazı 4 sene ve üstü kullanıyorsanız o telefon size olan borcunu ödemiştir diye düşünebilirsiniz. ben cihazı 7 şubat 2017 de almıştım. 3 yıl 10 ay 3 gündür kullanıyorum. 1 yıl daha gider diye düşünüyorum. sadece batarya değiştirdim. Tüm fonksiyonları çalışıyor.

özet: Güncellemeler telefonun performansını tedricen düşürmeyi amaçlar. başka bir işe yaramaz. Güncelleme yaparken iki kere düşünün. geri dönüşü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe3297 -- 9 Aralık 2020; 21:39:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

iPhone 12 Pro aldım sarjı tam 1 gün gidiyor belki daha fazla.

Zaten paran yoksa iPhone alma, pilin ömrü bitiyor yeni pil almıyorsunuz sonra iPhone bıdı bıdı.

Takıla takıla kullanırsın artık instagrama story atma ama çok kötü gözüküyor

Alıntıları Göster

iPhone kadar verimli olmasa da donanım olarak emsali bir iPhone'dan hayli hayli üstün bir Android asla takılma yapmaz.

Kendim orta segment bir A70 telefon kullanıyorum. 6GB RAM128 GB hafızası var. Verimsiz mi? Dibine kadar verimsiz. Hiç bir uygulama açık değilken dahi 3GB RAM kullanıyor. Arka planda bir kaç uygulama açık oldu mu direkt 4 GB'a dayanıyor (Şu anda telefonum 3.9 gösteriyor arkada açık olanlarla birlikte). Eh 4 GB RAM'li bir Android telefon alırsanız elbette ki RAM dolduğu için telefon kasılmaya ve gecikmelere başlayacak. Oysa ben oynadığım oyunu durdurup kapatmadan arka plana atıp, bir saat başka uygulamalar v.b kullandıktan sonra oyuna kaldığım yerden devam edebiliyorum. Hiç bir gecikme de olmuyor. Ya da döneminin üst düzey telefonlarından olan LG G4'te yaşadığım gecikmeler şu anki telefonumda olmuyor.

Pil ömrüne gelince; yanılmıyorsam 4500 mAh bir bataryası var. Oyun da oynuyorum, saatlerce instada da takılıyorum, müzik de dinliyorum. Kısaca telefon elimden düşmüyor ve gün sonunda nadiren %40'ın altına inmiş oluyor. Telefonu alalı 1,5 sene oldu hala bataryadan memnunum. Tabii bataryayı %40'ın altına pek düşürmemem ve hızlı şarj ile şarj etmemem de bunda bir etken olabilir.

Şu anki telefonumu aldığım dönemde emsal bütçe ile iPhone 7 alınabiliyordu. Dümdüz 7. Teknik olarak ondan çok daha üstün bir telefonum oldu.

Ayrıca Apple'ın pil konusunda daha iyi olmasını, en azından bu verimlilikte bir cihaza 3000 mAh ve üstü pil koymasını beklerdim. Evet belki biraz ağırlık handikapı olurdu ama en azından "Premium" bir telefonun şarjı da bu verimlilikle ilk zamanlarda 2-3 gün gider, sonraları da 1 günü rahat çıkarırdı.

• Alalı 1 ay oldu 11i ,daha güncellemedim, güncellemeyide düşünmüyorum. Şarjdan çok memnunum

iPhone'ların pil tüketimi aşırı şekilde arttı: iOS 14.2 suçlanıyor

• İphone eskitiyo deniyor da. O xiaomi telefonu 6 yıl kullan bakalım ne duruma gelecek?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.