Şimdi Ara

iPhone'ların pil tüketimi aşırı şekilde arttı: iOS 14.2 suçlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
5.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gunde 4 saat ekran surem var. iphone11 pro normalde 2 gun sarja takmazken, ios14 ten sonra aksamina yuzde 20’ye geliyor.

Bu telefonlari her aldigimizda ilk 6 ay teknoloji ne raddeye gelmis vay be 2 gun gidiyor pili dedirtiyor.
    9 ay gectikten sonra tipki 11 prodan onceki telefonumun pili az gittigi gibi bu da ayni kivama geliyor. İphone 6 serisinden beri surekli ayni tekrar rutin. Artik alistik. Suclu ios14 degil, yavaslamasina bahane bulunulacak donem. Yani bu dmeek oluyor ki apple her yeni guncelleme cikarttiginda bunlar basliyor. İos 10’da duran ipad air 2 im hala ilk gunku gibi .
  • 5s im artık günde iki şarj istiyor. Herhalde artık değiştirmem gerekiyor. iPhone 12 alayım da iPhone 20 çıkana kadar kullanayım.
  • Daha biraz önce arkadaşıma serzenişte bulundum 7 plus kullanıyorum günde 3 kez şarja takar oldum ve şarj dolmadığı için hızlı şarj prizlerine bakmaya başladım
  • Bende ters etki oldu galiba.6s telefonumda İOS 14.2 sürümünü kullanıyorum.Eskiden daha hızlı biterdi şarjım, güncelledikten sonra daha uzun süre gitmeye başladı.Daha stabil çalışıyor cihaz.
  • Xs Max cihazım var çok hızlı bitiyor.
  • Benim 11 var inanılmaz hızlı bitiyor ve hızlı şarj aletimle bile çok yavaş doluyor.
  • l.a.c.i.w.e.r.t kullanıcısına yanıt
    İllaki iphone mu alman lazim
  • günümüzün problemi değil mi bu hızlı boşalma
  • iphone 11pro kullanıyorum, ben bile gözle görülür fark yaşadım.. bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi
  • arkadaş guncelleyenleri anlamıyorum ilk önce bi bekleyin iyi mi kötü mu diye telefon kanallarını bi dinleyin sonra güncelleyin benim su an da ios 13.7 10 numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByGalaxyS3 -- 7 Aralık 2020; 18:29:15 >
  • erdininhesabi E kullanıcısına yanıt
    Ben 5s alırken alternatifi Samsung S4 dü.
    S4 alan kuzenim 2,5 yıl kullanıp babaanneme vermişti. S4ü babaannem geçen yıl attı. Başka birşey söylemeye gerek var mı?
  • Androidde de fark yok büyük güncellemelerden sonra batarya yerlerde sürünmeye başlıyor o sebeple telefonu güncellemiyorum yapanlar ağlıyor şu an,benimki ise ilk günkü gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürüm numarasında küçücük bir değişim oluyor. Güncellemenin boyutu 80-100 MB civarında. Telefonun pil performansı yerle bir oluyor. Asıl garip olan 14.2 sürümünde bazı kullanıcılar çok memnun bazıları hiç memnun değil, orta yolu yok bu işin. Ben 14.1 yüklediğimde rezaletti, 14.2 çok çok iyi. Pil bir anda kendi kendine oturdu, harika gidiyor. Sözde iOS stabildi ama stabilitesinden eser kalmamış. Artık Android stabil durumda gibi. Premium Androidlerin aylık güncellemelerinde pil performansı değişmiyor. İlk sürümlerde neyse hep öyle devam ediyor pil eskiyene kadar.

• İphone 6s var ve 14 guncellemesinden sonra berbat oldu telefon. Bekleme modunda saatte %10 sarj azaliyor.13.7 de iken hiçbir sorun yoktu oysaki.
  • Çok haklı konu. Sırf pil çabuk tükenmesin diye sürekli düşük güç modunda kullanıyorum ona rağmen günde 2 kere şarj ettiğim oluyor.

• 6s kullanıyorum. Apple yeni model aldırmak için yazılımla katakulli yapıp pilini öldürmezse 5 sene daha kullanırım.

• Onu nasıl yapıyoruz?
  • İos14’e güncellemedim 6s plusı. Başıma geleceği kestirebiliyordum. Cihaz bozulana yenisini alana kadar 13.7 ile yola dewam
  • 8 plus vardı, günde 2 kere toplam 6 saat sarj etmekten bıkmıstım. Suan s10 plus kullanıyorum, cok rahat 1 günü götürüyor, 11 saate yakın ekran süreleri aldım kendi kullanımıma göre, kaldı ki 8 saat bile yeter.

• İos 14.2 de kasma donma bıktırdı normalde beta programına katılmak benim için mantıklı değil ama dayanamadım artık donmalara iOS 14.3 beta3 yükledim önce telefonda fiziki problem olduğunu düşündüm ama iOS olduğunu düşünüp güncelledim kurtuldum donma kasma bitti haklı çıktım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.