Bildirim
laptop bluetooth sorunu yardım..
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de aynı bilgisayarı kullanıyorum ve ben de bluetoothu kullanamıyorum. Sıkıntı nedir nasıl çözebiliriz ? -
Telefondan bilgisayara veri yollicaksan dosya al ve dosya gonder seçenekleri var göndermeden once dosya al de bilgisayarından sonra telefondan gönder bakalım olcak mı -
Malesef olmuyor. Bluetooth daha önce çok kullandım. Dosya al diyorum ama bilgisayarı görmüyor telefon. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ulasmakı
Telefondan bilgisayara veri yollicaksan dosya al ve dosya gonder seçenekleri var göndermeden once dosya al de bilgisayarından sonra telefondan gönder bakalım olcak mı
malesef :S şimdi pc de telefonu görmüyor telefonda pc yi off -
Sağ alta köşedeki bluetooth simgesini tıklayın ayarları aç diyin karşınıza çıkacak olan pencerede Algılama var ordaki kutucuğu işaretleyip deneyin yada işaretli ise onu kaldırıp deneyin 2 türlü de deneyin -
quote:
Sağ alta köşedeki bluetooth simgesini tıklayın ayarları aç diyin karşınıza çıkacak olan pencerede Algılama var ordaki kutucuğu işaretleyip deneyin yada işaretli ise onu kaldırıp deneyin 2 türlü de deneyin
sağ altta bişey yok :S ayarlar falanda yok -
bilgisayarın bluetooth'u kapalıdır o zaman sağ altta acık olmassa kapalı olur benim bildiğim :S
quote:
Orijinalden alıntı: furi1923
sağ altta bişey yok :S ayarlar falanda yok
-
quote:
bilgisayarın bluetooth'u kapalıdır o zaman sağ altta acık olmassa kapalı olur benim bildiğim :S
quote:
Orijinalden alıntı: furi1923
sağ altta bişey yok :S ayarlar falanda yok
ya hayır...combo tusu varya f12 de ona basınca acılıyor işte hem bluetooth hem wireless falan....acıldı diyede yazıyor...mesela kapalı iken adaptör cıkarılmıs falan diyo...bastıgımda f12 bluetooth acık cihazlar bulunamadı falan diyo acılıyo ama bulmuyor yani -
Peki driver'ı baştan kurup yüklemeyi dene yada güncelleme yap üst versiyonunu yüklemeyi dene -
bendede aynı sorun var 3100et
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X