Şimdi Ara

LAPTOP BOYİCAM YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR.. ! :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler , laptopumun arka kapak üzerinde çok çizik var boyamam gerekiyor, ama işlemi nasıl yapacağım hakkında bazı tereddütlerim var ne tür vernik kullanacağım bu yüzey için boya fark eder mi ? malzemeler neler ? gibi .nasıl yapacağım ayrıntılı bi şekilde anlatıp aydınlatırsanız çok memnun olurum.. !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exelance07 -- 9 Ağustos 2012; 19:16:21 >

• Bende laptobun ekranın arka yüzünü boyamayı düşünüyorum.Tecrübeli arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim.Kullanacağımız boyanın ismi,türü ne olmalı?Nasıl yapılmalı?Nelere dikkat edilmeli?
  • Hocam götürün sanayiye düzgünce boyatın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

Hocam götürün sanayiye düzgünce boyatın

fikrini paylaştığın için teşekkür ederim biladerde sanayi olmaz ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance07

quote:

Hocam laptop kasalarını zımparalamak sikinti oluyor macun falan da cekemezsen zor olur
    Ayrica parçaları sökup reklam folyoları ile kaplayabilirsin daha önce iki laptopumu kapladım iyi duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • macunu falan çekerim, bnm için sıkıntı olmaz,sen yeterki hangi malzemeleri kullanacağımı bi anlat gerisi kolay.. kardeşim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exelance07

quote:

Hocam laptop kasalarını zımparalamak sikinti oluyor macun falan da cekemezsen zor olur
    Ayrica parçaları sökup reklam folyoları ile kaplayabilirsin daha önce iki laptopumu kapladım iyi duruyor

Alıntıları Göster
    işlemi nasıl yapıcam hangi malzemeleri kullanıcam onları anlatırsan sevinirim güzel kardeşm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exelance07 -- 9 Ağustos 2012; 21:23:37 >

• Arkadaşlar boya macun cekmek kolay isler degil heleki plastik malzemede birde ev ortaminda cok daha zor olur siz onu en iyisi otomobil uzerine kaplama yapan modifiye yapan yerlere goturun hem iscilik harika olur hemde uzerine isleme yaptirabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoYamak istedigin laptop un resmini koyarsan daha kolay yardimci olabiliriz. Cok prof bir sey istemiyorsan ustunden bir zimpara gec sonra sprey boyayla boya gitsin. Ekranin ustundeki vidalari soktugunde kapak cikiyor zaten. Ben komple boyamistim bir laptop gayet iyi olmustu.

• foto koyucamda sayfa 700 kb üzeri foto kabul etmiyor :S
  • eğer elinizde varsana duvar badana boyası onu kullanabilirsiniz ben denedim cillop gibi oldu :)
  • Boyamak yerine kaplasan daha iyi olmaz mı?

• Kardeşim Ben Bunu Makara Bİr Konu Olarak Görüyorum Laptoba Boya Bile Değmesi Sakıncalı Tabelacı (reklamcı)'lardan Sticker Bastırın Dilediğiniz Gibi Yapıştırın
  • en güzeli karbon fiber kardeşim :) az önce kapladım karbonfiblerle istek olursa fotolarını koyabilirim
  • bunun yerine güzel bir sticker almanı öneririm dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.