Arkadaşlar merhaba iş için laptop çantası bakıyorum. Sert olmasını istiyorum çünkü içine yankeski, kablo gibi şeyler koyuyorum ve bunların bir yere yığılmasını istemiyorum. Bu yüzden sizlerden tavsiye bekliyorum. Teşekkürler. (Konu yanlış yere açılmışsa lütfen uyarın)
quote:Orijinalden alıntı: kızılsakal34 Dalgamı geçiyorsunuz ? Ne var kardeşim sende iş için liseli çantası kullanıver Laptop kaç inç. Ona göre araştırma yapıp bilgi yazalım . Ben bi tane kulanıyorum ama bilgisayarım 17.3 ve zor sığıyor . Senin laptopta 15 ekransa 17 almanı tavsiye ederim içine başka mazlemeler koyacaksan daha rahat edersin.
quote:Orijinalden alıntı: ARTHUR. quote:Orijinalden alıntı: kızılsakal34 Dalgamı geçiyorsunuz ? Ne var kardeşim sende iş için liseli çantası kullanıver Laptop kaç inç. Ona göre araştırma yapıp bilgi yazalım . Ben bi tane kulanıyorum ama bilgisayarım 17.3 ve zor sığıyor . Senin laptopta 15 ekransa 17 almanı tavsiye ederim içine başka mazlemeler koyacaksan daha rahat edersin. 15-16" arası.