Şimdi Ara

laptop çözünürlük arttırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
18.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptop çözünürlüküm 1366-768 ben bunu daha arttırmak istiyorum nasıl yapabilirim??

çoğu kişi böle birşey imkansız diyecektir downsampling diye birşey buldum adamlar yapıyor ama ben yapamadım ve başka bir video buldumhttp://www.youtube.com/watch?v=Kk1PQrd2aUk ama onuda yapamadım çözünürlük artmıyor bende...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Laptop Çözünürlüğünü Artırma: Görüntü Kalitenizi Yükseltin

Laptopunuzun ekran çözünürlüğünü artırmak, görüntü kalitenizi önemli ölçüde iyileştirebilir. Daha keskin metinler, canlı renkler ve daha net görüntülerle daha sürükleyici bir görsel deneyim yaşayabilirsiniz.

Laptop Ekran Çözünürlüğü Arttırma Yöntemleri

Laptopunuzun ekran çözünürlüğünü artırmak için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz:

• Yerleşik Ayarlar: Dizüstü bilgisayarınızın ayarlar menüsüne giderek "Ekran" veya "Görüntü" seçeneklerini arayın. Buradan mevcut çözünürlük seçeneklerini görebilir ve daha yüksek bir çözünürlük seçebilirsiniz.
    • Özel Çözünürlükler: Bazı laptop modellerinde, yerleşik çözünürlük seçeneklerinin dışında özel çözünürlükler oluşturabilirsiniz. Bu, özellikle laptopunuzun yerel çözünürlüğünden daha yüksek bir çözünürlük istiyorsanız kullanışlıdır.
    • Ekran Çözünürlüğü Arttırma Programı: Piyasada, özel bir çözünürlük oluşturmanıza veya yerleşik çözünürlük seçeneklerini artırmanıza olanak tanıyan çeşitli ekran çözünürlüğü arttırma programları mevcuttur.

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Ekran çözünürlüğünü artırmadan önce aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Donanım Uyumluluğu: Laptopunuzun ekranı, seçtiğiniz çözünürlüğü destekleyebilmelidir. Yüksek bir çözünürlük seçerseniz ve ekranınız onu desteklemiyorsa, görüntü bozulabilir veya çalışmayabilir.
    • Pil Ömrü: Yüksek çözünürlükler, daha fazla güç tüketir, bu da pil ömrünü azaltabilir.
    • Metin Boyutu: Çözünürlüğü artırmak, metinlerin ve simgelerin daha küçük görünmesine neden olabilir. Bu, yaşlı kullanıcılar veya görme sorunları olanlar için sorunlu olabilir.

Sonuç

Laptopunuzun ekran çözünürlüğünü artırmak, görüntü kalitenizi önemli ölçüde iyileştirebilir. Ancak, donanım uyumluluğu, pil ömrü ve metin boyutu gibi hususları göz önünde bulundurmak önemlidir. Yukarıda açıklanan yöntemleri kullanarak, optimum görüntüleme deneyimi için laptopunuzun çözünürlüğünü güvenli bir şekilde artırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O adamlar program kullanarak yapıyorlar.
  • Laptop çözünürlüğü belli bir sebepten dolayı 1366x768 çünkü o PC nin ekran kartı en fazla o çözünürlükteki uygulamalrı rahat sırtlayabiliyor daha fazla donanımlar için iyi olmaz
  • programın adları falan nasıl yapabilirim bi site atarmısınız :D ben oyun falan oynamıyorum artık after effect gibi programlarla uğraşıyorum yani bilgisayarı kastırcak birşey yapmıyorum :D çözünürlüğü arttırabilirim :D
  • olmadı oyun oynarken eski çözünürlüğe alırm
  • kimse bişey bilmiyomu :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Laptop çözünürlüğü belli bir sebepten dolayı 1366x768 çünkü o PC nin ekran kartı en fazla o çözünürlükteki uygulamalrı rahat sırtlayabiliyor daha fazla donanımlar için iyi olmaz

olur öu öyle şey, hdmi ile full hd çıkış verebiliyor da onu mu çalıştıramayacak.

pratikte mümkün, eğer laptop kasası ile aynı olan bir üst versyonda bağlantı yolları da aynı ise onun paneli satılıyordur, onunla değiştirmek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çözünürlük ekran kartının özelliğine bağlıdır. başka yollarla değiştirmeye çalışmayın, yarın öbür gün bir bakarsınız hiç görüntü gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tam1esesli

laptop çözünürlüküm 1366-768 ben bunu daha arttırmak istiyorum nasıl yapabilirim??

çoğu kişi böle birşey imkansız diyecektir downsampling diye birşey buldum adamlar yapıyor ama ben yapamadım ve başka bir video buldumhttp://www.youtube.com/watch?v=Kk1PQrd2aUk ama onuda yapamadım çözünürlük artmıyor bende...

kanka sen arkadaşlarınla sidik yarışına mı girdin ? Önerilen ayarları kullan bence, kimseyide kafana takma, he bi ihtmal ekran kartın sürücüleri son sürümse biraz daha olanak sağlayabilme seçeneği çıkabilir...

• Su tarz birsey isini görür galiba.

http://www.netbookfiles.com/972/astray-plus-137/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.