Şimdi Ara

Monitör ideal ekran parlaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda 200 cd/m2 parlaklığa sahip bir monitör kullanıyorum ve parlaklığından memnun değilim. Satın almak istediğim viewsonic vx2476–smhd monitörü. Bu monitörün parlaklığı ise 250 cd/m2.

Sizce 250 cd/m2 monitörün üstüne direk güneş ışığı düşmediği aydınlık bir ortamda yeterli midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen parlaklık olayını çok yanlış anlamışsın hocam,monitörden parlaklığı açmak demek değil olay,örneğin 250 cd parlaklık olan monitörün yanına,350cd parlaklık olan monitör koy,250cd olan beyazda soluk gözükür,renklerdede aynı şekilde,bunun en güzel testini pg 279q ips gsync monitör ile LG 27" 27UD58-B IPS 4K monitörü yan yana test ettim.Lg

yanında soluk kalıyor her renkte,yoksa 350 cd parlaklık olan monitörleri millet %100 parlaklıkta kullanmıyor,mesela ben pg 279q %60 ta kullanıyorum,olay monitörden parlaklık açmak değil,panelle alakalı.Referansıma bakarsan lg monitörü aldıktan 2 gün sonra sattığımı görürsün,250 cd parlaklık kesinlikle yeterli değil,çok düşük.
  • Yeterli değil,ben 350 cd parlaklıktan sonra,300 cd parlaklık monitörler bile soluk geliyor,parlaklık yüksek olmadıkça,renk kalitesi ne kadar iyi olursa olsun bir işe yaramıyor.
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Hem IPS hemde parlaklığı yüksek uygun fiyatlı bir monitör tavsiyeniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun ideali olmaz. Kişiye ve ortama göre değişir. Benim monitör 250cd ama %20 parlaklıkta kullanıyorum. %100 yapsam kör olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Onun ideali olmaz. Kişiye ve ortama göre değişir. Benim monitör 250cd ama %20 parlaklıkta kullanıyorum. %100 yapsam kör olurum.

Sen parlaklık olayını çok yanlış anlamışsın hocam,monitörden parlaklığı açmak demek değil olay,örneğin 250 cd parlaklık olan monitörün yanına,350cd parlaklık olan monitör koy,250cd olan beyazda soluk gözükür,renklerdede aynı şekilde,bunun en güzel testini pg 279q ips gsync monitör ile LG 27" 27UD58-B IPS 4K monitörü yan yana test ettim.Lg

yanında soluk kalıyor her renkte,yoksa 350 cd parlaklık olan monitörleri millet %100 parlaklıkta kullanmıyor,mesela ben pg 279q %60 ta kullanıyorum,olay monitörden parlaklık açmak değil,panelle alakalı.Referansıma bakarsan lg monitörü aldıktan 2 gün sonra sattığımı görürsün,250 cd parlaklık kesinlikle yeterli değil,çok düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daima İleri

Hem IPS hemde parlaklığı yüksek uygun fiyatlı bir monitör tavsiyeniz var mı?

Malesef hocam ben oyuncu monitörleri kullandığım için,uygun fiyatlılar hakkında bilgim yok malesef.
  • ekranda kendimi görmemem için  cd/m2 en az kaç olmalı ? telefondaki gibi yansımayı engellemek için parlaklığı yüksek monitör mü gerekli ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Ekran Parlaklığı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.