Şimdi Ara

Ekran Kartı Dalgalı Görüntü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar geçenlerde anakart yaktım bunun üzerine anakartımı sıfır MSI ile değiştirdim fakat şimdide dalgalı bir görüntü alıyorum anakart biraz pahalıya mal oldu bana eğer sorun ekrankartından kaynaklanıyorsa bir müddet idare etmeyi düşünüyorum sizinde yorumlarınızı almak için resimleride upladım şimdiden görüşlerini bildiren herkese teşekkür ederim .Monitörüm VGA giriş arada aparat felan yok ekran kartımda VGA girişnden bağlanıyorum

• genelde ekranda olan problemden dolayı böyle sıkıntılar oluşur diye düşünüyorum. başka bir ekranda veya imkanınız varsa farklı bir ekran kartıyla sistemi denemenizi öneririm.
  • farklı bir ekranda denedim görüntüde bir değişiklik yok farklı ekran kartında denemedim işin entersan tarafı on board kullanmaya çalıştığım zaman yeni anakartımdan da görüntü alamyorum çıkamadım işin içinden cevap için teşekürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulrezakbinberrak

farklı bir ekranda denedim görüntüde bir değişiklik yok farklı ekran kartında denemedim işin entersan tarafı on board kullanmaya çalıştığım zaman yeni anakartımdan da görüntü alamyorum çıkamadım işin içinden cevap için teşekürler.

biostan on boardı acıp ekran kartını cıkarıp deneyin genelde ekran kartı takılıyken on boardı devre dışı bırakır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.