1)Yaşatmaz O Kart Gayet İyidir 2)Siz Bilirsiniz Ama Vatanda İstediğiniz Gibi Bir Sistem Toplayamazsınız 3)Ben Olsam Paraya Kıyar Vatandan Alırdım Ama Sizin Bütçe Çok Az Ve İstekleriniz Çok Onun İçin En İyisi
Onu Alacağına Hazır Pc Al En Azından Garantisi Var
quote:
Orijinalden alıntı: AhmetY58
1)Yaşatmaz O Kart Gayet İyidir 2)Siz Bilirsiniz Ama Vatanda İstediğiniz Gibi Bir Sistem Toplayamazsınız 3)Ben Olsam Paraya Kıyar Vatandan Alırdım Ama Sizin Bütçe Çok Az Ve İstekleriniz Çok Onun İçin En İyisi
Onu Alacağına Hazır Pc Al En Azından Garantisi Var
Sanırım Vatan'dan yarın bu sistemi toplatacağım. Fakat Vatan'da sizin belirttiğiniz ekran kartını bulamadım. Sorun bende mi acaba? Ve eğer yoksa Vatan'da nasıl bir yol izleyeyim? @AhmetY58
zotac ın var kartı
quote:
Orijinalden alıntı: berke098
quote:
Orijinalden alıntı: progamer06
Böyle bişey alabilirsin önerim biraz daha para ekleyip ya da başka öneriler gelir umarım
Kasayı değiştirmeyi öneririm.550W o ekran kartına yetersiz kalıyor Bulabilirsen 80plus bi güç kaynağıyla alabilirsin.Ama kasayla beraber alıcam diyorsan +700W şart hocam
Yok artık bu kasaya 550w yetmez mi ben 3.500 liralik sistemde 650w kullanıyorum, R9 280X TOXİC ekran kartı var bide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme