Şimdi Ara

laptop (dizüstü) önerisi bf3 için. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Niye abi bi aciklama yaparmisin sana zahmet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intel hastası

Niye abi bi aciklama yaparmisin sana zahmet

i7 olanda ekran kartı yok herhalde göremedim zaten

diğeride 520m gene ölü

i7 diye kanıp alırsınız süs eşyası olur anca dikkat etmiyormusun ikisinin markasıda dandik casper exper acer lenovo vs. diye uzar gider.
  • Evet abi biri 520 m diyeri de 2 gb ekran karti var yani o göremedigin varya o onun 2 gb ekran karti var guzel i7 3 nesil abi

• quote:

Orijinalden alıntı: dualcoreyhy

Bu
    LENOVO Z500 NOTEBOOK CORE I5 2.6GHZ-GT740M-6GB-1TB-2GB -15.6-WIN8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR
    ya da
    LENOVO Z500 NOTEBOOK CORE I5 2.6GHZ-GT645M-6GB-1TB-2GB -15.6-WIN8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR

Ben bu ikisi arasından gt740m li olan modeli öneririm. Ama satın alırken ekran kartının 64 bit değilde 128 bit olmasına dikkat et

dostum Sony Vaio SVF1521VSTW şu laptop nasıl bir sıkıntı yaşarmıyım ? bu arada buna 1800 tl dediler.

• bu arada arkadaşlar bilen varsa söylesin bu laptop Sony Vaio SVF1521VSTW nasıldır iyimidir ?
    oyunlarda sıkıntı yaşarmıym ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azep1299

bu arada arkadaşlar bilen varsa söylesin bu laptop Sony Vaio SVF1521VSTW nasıldır iyimidir ?

oyun için sony alınmaz (bence)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dualcoreyhy

quote:

bu arada arkadaşlar bilen varsa söylesin bu laptop Sony Vaio SVF1521VSTW nasıldır iyimidir ?

oyun için sony alınmaz (bence)

Neden ama ?
    şimdi sony dünya markası herkes biliyor sonyi yani anlamadım tam olarak
    neden ne zararı olabilir parçalar belli orda şimdi 740m diyo bu sony deki 740m levona nın 740m inden kötümü oluyor ?
    cvplarsan sevinirim dostum.
  • beyler yardım edecek yokmu ?

şunun hakkında bilgi verin bari nasıl bişeydir iyimidir ?
    Sony Vaio SVF1521VSTW
  • Asus k55vj kullanıyorum, bir gram kasma olmadan oynuyorum. 8gb ram, i5 3210, 750gb(7200) ekran kartıda 635m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.6VTİ -- 13 Eylül 2013; 9:31:26 >
  • sen kendi bilgisayarini ona sat cok iyi bir laptopsa yada bana sat

• 2000 e çık ge60 al rahat et

• quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

2000 e çık ge60 al rahat et

+44 yada murat abinin dediği gt635 li asus u al rahat oynarsın ama gt520yle açmayı bırak battlefield in youtube dan videosunu bile açamazsın gt610 la bile bf3 oynadım ben 64kişi :D gt635 orta seviye 720p rahat oynatır merak etme ayrıca gt635diye bişey yok aslında onun gt630 la hiç bir farkı yok
  • Sony Vaio SVF1521VSTW

peki bu nasıldır?
  • Sony Vaio SVF1521VSTW

peki bu nasıldır?
  • Bu fiyat aralığında BF3 medium açacak laptop bulamazsın sonra deneyince hayal kırıklığına uğramada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 13 Eylül 2013; 13:20:14 >
  • bütcen yetersiz kardesim bosa urasma masaustu alcan mecbur yada bi 500 tl daha ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Bu fiyat aralığında BF3 medium açacak laptop bulamazsın sonra deneyince hayal kırıklığına uğramada.

740m li i7 işlemcili laptop buldum birtane levano modelini bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

evet arkadaşlar fiyat aralığım 600 - 1500
    1500 den ne kadar aşşa olursa o kadar iyi olur bf3 ü ultra değil orta ayarlarda oynatsın yeter. hani dersenizki bak bu laptop cok güzel parasıda 600 vs. ama orta ayarda değil low da oynarsın derseniz oda uyar.

şimdiden teşekürler.

http://www.hizlial.com/asus-k55vj-sx216d-i5-3230m-26ghz-4gb-750gb-2gb-gt635m-156-freedos-notebook/30.001.1196.0677

en iyisi bu

Hocam valla herşeyden anlıyorsunuz ya bi de kendimi bilgili sanardım

Bu forum sizinle gurur duyuyor! Bi şey daha diyeceğim yani sizin gibi çok yok forumda 4-5 kişi dışında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

evet arkadaşlar fiyat aralığım 600 - 1500
    1500 den ne kadar aşşa olursa o kadar iyi olur bf3 ü ultra değil orta ayarlarda oynatsın yeter. hani dersenizki bak bu laptop cok güzel parasıda 600 vs. ama orta ayarda değil low da oynarsın derseniz oda uyar.

şimdiden teşekürler.

http://www.hizlial.com/asus-k55vj-sx216d-i5-3230m-26ghz-4gb-750gb-2gb-gt635m-156-freedos-notebook/30.001.1196.0677

en iyisi bu

Hocam valla herşeyden anlıyorsunuz ya bi de kendimi bilgili sanardım

Bu forum sizinle gurur duyuyor! Bi şey daha diyeceğim yani sizin gibi çok yok forumda 4-5 kişi dışında.

teşekkürler kardeşim herkes seviye seviye bu hayatta öyle insanlar vardır ki benim bilgilerimde onun yanında 0 kalır sonsuz ilim ve bilgi Allahta onun verdiği kadarını icra ediyoruz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Eylül 2013; 2:40:08 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.