Şimdi Ara

laptop (dizüstü) önerisi bf3 için.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar fiyat aralığım 600 - 1500
    1500 den ne kadar aşşa olursa o kadar iyi olur bf3 ü ultra değil orta ayarlarda oynatsın yeter. hani dersenizki bak bu laptop cok güzel parasıda 600 vs. ama orta ayarda değil low da oynarsın derseniz oda uyar.

şimdiden teşekürler.

edit: Sony Vaio SVF1521VSTW bu laptop nasıldır iyimidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azep1299 -- 12 Eylül 2013; 22:41:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: azep1299

evet arkadaşlar fiyat aralığım 600 - 1000
    1000 den ne kadar aşşa olursa o kadar iyi olur bf3 ü ultra değil orta ayarlarda oynatsın yeter. hani dersenizki bak bu laptop cok güzel parasıda 600 vs. ama orta ayarda değil low da oynarsın derseniz oda uyar.

şimdiden teşekürler.

o fiyata masaüstünde oynarsın
  • Kardes bf3 oynayacaksan sana tavsiyem masaüstü al çünkü daha bf3 oynacak laptop cikmadi millet masa ùstunde zor oynatiyorlar ha yok ben laptop alacam diyorsan sifirmi istiyorsun yoksa 2.elmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intel hastası

Kardes bf3 oynayacaksan sana tavsiyem masaüstü al çünkü daha bf3 oynacak laptop cikmadi millet masa ùstunde zor oynatiyorlar ha yok ben laptop alacam diyorsan sifirmi istiyorsun yoksa 2.elmi

farketmez sıfır veya 2.el
    ama laptop şart çünkü getir götür olacak leptopu yoksa 2 tane masaüstü pc em var biri i7 işlemci gtx 580 li.diğeri de orta sınıf işde
  • Tamam ben bakiyorum da semt neresi oraya gore bakayim belki senin sehirde bulurum

• Kardes 2. El buluruz sende bi bak

• quote:

Tamam ben bakiyorum da semt neresi oraya gore bakayim belki senin sehirde bulurum

osmaniye bende bakıyorumda bir tane buldum bütcemi 300 tl aşıyor

http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-ideapad-z500-intel-core-i5-3230m-26-ghz-6gb-1tb-156-tasinabilir-bilgisayar-59-360355-/productDetails.aspx?productId=bd600036&categoryId=98&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.dinamik&gclid=CJTWyqetwbkCFaPHtAodwkgApQ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun dışı laptop tavsiyesi..
    2 yıl önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlla laptop demişşiniz ama bf3 oynatabilecek o fiyat seviyesinde bilgisayar bulmanız zor bence 1400 e çıkarın bütçenizi hemde adam gibi bir şey almış olursunuz
  • Buyur kardes oyun canavari bu linke tikla m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=137178410&rnd=1343

• quote:

Buyur kardes oyun canavari bu linke tikla m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=137178410&rnd=1343

dostum link e tıklayamıyorum mobil den attığın için böyle galiba bu arada copy paste yapıyorum gene acılmıyor bi bakarsan sevinirim.
  • quote:

Buyur kardes oyun canavari bu linke tikla m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=137178410&rnd=1343

kardeş linki düzgün atarmısın tıklayamıyorum
    veya modeli falan yaz.
  • beyler yardım edecek yokmu yav ?
  • beyler bir el atın ya kaldım böyle :D
  • battlefield mükemmel bir oyundur hele onlinesi en iyisi masaüstüdür
  • Bu
    LENOVO Z500 NOTEBOOK CORE I5 2.6GHZ-GT740M-6GB-1TB-2GB -15.6-WIN8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR
    ya da
    LENOVO Z500 NOTEBOOK CORE I5 2.6GHZ-GT645M-6GB-1TB-2GB -15.6-WIN8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR

Ben bu ikisi arasından gt740m li olan modeli öneririm. Ama satın alırken ekran kartının 64 bit değilde 128 bit olmasına dikkat et

• quote:

Orijinalden alıntı: azep1299

evet arkadaşlar fiyat aralığım 600 - 1500
    1500 den ne kadar aşşa olursa o kadar iyi olur bf3 ü ultra değil orta ayarlarda oynatsın yeter. hani dersenizki bak bu laptop cok güzel parasıda 600 vs. ama orta ayarda değil low da oynarsın derseniz oda uyar.

şimdiden teşekürler.

http://www.hizlial.com/asus-k55vj-sx216d-i5-3230m-26ghz-4gb-750gb-2gb-gt635m-156-freedos-notebook/30.001.1196.0677

en iyisi bu

• Kardes al duzeltilmis hali valla tam oyun canavari link:www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-exper-i7-2630qm-8gb-ram-gt520m1gb-notebookteknosa-garantili-136980876/detay

• Dostum bide buna bak sana özel link buyur :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-tertemiz-casper-nirvana-i7-135578730/detay

• Murat abi sende linklere bakarmisin nasil diye

• quote:

Murat abi sende linklere bakarmisin nasil diye

çöp 2side
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.