Şimdi Ara

Laptop donanımından anlayanlar bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bilgisayar bozuktu fan aşırı ses yapıyordu tamire verdim.Onu düzeltti ama bir de chipset sorunu çıktı onun için de bıraktım tamire sonrasında ise 400 tl isteyince kabul etmedim aldım bilgisayarı.

Eve gidince merak edip bilgisayarın içini açtım ve sanki bir parça eksik gibi.Bu konu hakkında hiçbir bilgim yok ama boardun üstünde boş vida yerleri var ve işlemciyle ekran kartı boardın neresinde çözemedim.Soracaklar için de;Ekran kartı=amd 8610g işlemci=Amd A8di herhalde.Bir yardımcı olur musunuz?(Bilgisar Sony SVF154B1EW) Laptop donanımından anlayanlar bakabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quax77 -- 3 Haziran 2020; 18:33:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Belli parçaları söküp cebe atmış yedek parça olarak kullanır büyük ihtimal
  • Ekran kartı ve işlemci fanın o kalın bölgesinin altındadır. Chipset arızası dediğiniz nedir hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TherafluForte -- 3 Haziran 2020; 19:39:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartın diğer yüzü bu.Ramler duruyor neyse ki Laptop donanımından anlayanlar bakabilir mi ?

• TherafluForte kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar açılıyor ama ekran gelmiyor bazen ve açılsa bile loading ekranında duruyor hep

• Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    İşlemciden mi bahsediyorsunuz?

• Adam hem bozuyor hemde 400 tl istiyor ha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soğutucuyu sökünce şunlar ortaya çıktı. Laptop donanımından anlayanlar bakabilir mi ?

• Benzer olay başıma geldi. Burada servisin kalitesi çok önemli. BGA reballing yapılacak muhtemelen. Fakat reballing yaptık diyip gpu ve cpu ya basit bir ısıl işlem yapıp geri de gönderebilirler. Bilgisayarınız gözden çıkarılamayacak bir değerdeyse kaliteli servise götürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.