Şimdi Ara

Laptop driver listesinde çıkan sembol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaz bi monster abra a5 v7.1 aldım oyunlardan beklediğim performansı alamıyorum kare sayım falan düşük kalıyor,

Görüntü driverlerına baktığımda üstlerinde bir sembol görüyorum şimdi resmini atıcam bu sembol ne demektir acaba?

Driverleri kontrol ettim hepsi güncel ve güç ayarım Yüksek performans ayrıca nvidia panelinden de yüksek eprformans ayarladım. Laptop driver listesinde çıkan sembol

• o simge ekran kartının sağlam ve sorunsuz çalıştığını gösteriyor.
    oyunları harici kartla çalıştırmayı denedimi çünkü ekran kartın çok performanslı bi kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

o simge ekran kartının sağlam ve sorunsuz çalıştığını gösteriyor.
    oyunları harici kartla çalıştırmayı denedimi çünkü ekran kartın çok performanslı bi kart

harici kartla çalıştırmak derken? anlayamadım nasıl yapıcam o işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saloooo

quote:

oyunların exe dosyasına sağ tıkla ve grafik seçeneklerinden 960m ile çalıştır de
  • quote:

quote:

quote:

oyunların exe dosyasına sağ tıkla ve grafik seçeneklerinden 960m ile çalıştır de

sağ tıklıyorum grafik seçenekleri görünmüyor özellikler kısmında da yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

sağ tıklıyorum grafik seçenekleri görünmüyor özellikler kısmında da yok

https://youtu.be/1XpatcsGQg8

bu videoyu uygula olmazsa monsterin sitesinden senin modele uygun driverleri yükle o zaman benim söylediğim yar gelir.

• Bu akşam lenovo marka laptopa w7 kurdum. Driver yüklendi ama kullanılamıyordu. Lenovo sitesinden yükledim ama yine olmadı. Ben de Nvidia nın sitesinden indirdim oldu. Bunu kurmadan önce aynı sizdeki gibi aygıt yöneticisinde gözüküyor fakat sağ tık menüsünde gözükmüyordu. O en son dediğim sürücüyü yükleyince düzeldi. Arkadaşın dediği gibi ya oyuna sağ tıklayıp Nvidia yı seçin, ya da Nvidia denetim masasında 3d ayarlarının yönetilmesi bölümünde oyunu seçip yüksek performanslı Nvidia işlemcisini seçin. Bunu yapınca oyun Nvidia ile açılacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.