Bildirim
laptop driverlari
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
toshibanın internet sitesinden indir dostum,internete nasıl bağlanacağım deme, modemim usb girişinden bağlan ben öyle yapıyorum -
sen driverlarin hepsinin ne kadar surecegini hesaplamişsin galiba 256 ile
gunesde mi kaldin -
quote:
Orjinalden alıntı: AlessandroNesta
Arkadaslar laptopa format attim vista yukluydu şimdi xp yukledim
ve driverlari yok daha dogrusu urun kurtarma cd'si adi altinda bir cd var
Bugun aldigim yere gittim driverlari falan hepsi o cd'de dediler ama ben bulamadim
toshiba a 200 serisi bilen veya kullanan var mı?
o cd nin üstünde yazar nasıl kurulacağı benim bildiğim önce 1. image dosyasını yüklüyo sonra 2. sini we tüm herşey yüklenmiş oluyo (işletim sistem i tüm driver ler) -
arattim forumuda o cd de driverlar xp yukledikten sonra gözükmüoo xpde çalişmiyormus yani dogru mu -
?????? -
quote:
arattim forumuda o cd de driverlar xp yukledikten sonra gözükmüoo xpde çalişmiyormus yani dogru mu
hocam tam olaraka nalamadım soruyu biraz daha açar mısın rica etsem? -
Diyorum ki xp'de driverlari çaliştiramiyormusuz yani veerdikleri cd'deki driverlar vistada çalişiyormuş xp de çalişmiyormus ne olacak -
quote:
Diyorum ki xp'de driverlari çaliştiramiyormusuz yani veerdikleri cd'deki driverlar vistada çalişiyormuş xp de çalişmiyormus ne olacak
ha şimdi anladım senin o cd vista ile uyumlu en iisi kaçak alıp yüklemek yani tabi driverların birebir aynısını bulabilirsen.artık vistaya geçmeye karar verdiğinde o cd yi kullanabilirsin.bildiğim kadarıyla o image den ayıramıyosun o driverları hepsi bir diye biliyorum inş. helledersin -
saol internette aynı sorunu bulan birisinden buldum yardim ettigin için saol yinede -
quote:
saol internette aynı sorunu bulan birisinden buldum yardim ettigin için saol yinede
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X