Şimdi Ara

Laptop ekran aşırı titriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyun oynarken elektrik gitti laptop da ekrana bakılamayacak kadar aşırı titreme oldu bende zor bela parlaklığı sonuna kadar kıstım titreme gitti ama parlaklığı açınaca titreme yapıyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı bu şekilde laptop düzgün çalışıyor. Laptop Monster tulpar 19,1

• Harici ekran bağlayıp denediniz mi? Eğer harici ekranda da titreme devam ederse ekran kartı ile ilgili olabilir. Birde batarya durumu nasıl. Eğer sağlamsa adaptörü bağlamadan çalıştırıp deneyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slim_dante

Harici ekran bağlayıp denediniz mi? Eğer harici ekranda da titreme devam ederse ekran kartı ile ilgili olabilir. Birde batarya durumu nasıl. Eğer sağlamsa adaptörü bağlamadan çalıştırıp deneyin
    Başka monitör bağlayınca düzgün çalışıyor hiç bir sıkıntı yok adaptörü sökünce titreme daha kötü bir hal alıyor
  • blade4406 B kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar açıldığı andan itibaren mi başlıyor titreme yoksa Windows masaüstü gelince mi başlıyor

• quote:

Bilgisayar açıldığı andan itibaren mi başlıyor titreme yoksa Windows masaüstü gelince mi başlıyor
    açıldığı andan devam ediyor yanlız parlaklığı kıstığım için masa üstüne gelince titreme duruyur şuan ama parlaklık açtığım an titreme hep mevcut
    Hocam ilk aklıma gelen ekranın arızalı olma ihtimali. Ekranı söküp deneme şansınız var mı bilmiyorum ancak deneyebilirseniz daha sağlıklı olur

• quote:

Hocam ilk aklıma gelen ekranın arızalı olma ihtimali. Ekranı söküp deneme şansınız var mı bilmiyorum ancak deneyebilirseniz daha sağlıklı olur
    Malesef garantili cihaz artık tamire verecem basit bir şeyse halledeyim dedim ama olmadı ilginiz için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Garantili ise hiç uğraşmayın direk gönderin. Ancak önemli verileriniz varsa mutlaka yedekleyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.