Şimdi Ara

Laptop Ekranda Siyah Boşluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çoğu zaman çözünürlükten kaynaklı olan boşluk sıkıntısını hepiniz biliyosunuzdur.Örn resim verdim altta.Değişim raporuyla yeni laptopu aldım.Bandını ilk ben açtım sarzı %85 ti dikkatimi baya çekti herkes %40-30 falan olur diyor neyse sıkıntıyı söyliyim.verdigim resimdeki boşluk gibi ekranın solunda ve üstünde siyah 1cmlık boşluk var eger normal monitör olsaydı auto tuşuyla yada kaydırma tuşlarıyla yapardım fakat laptopta bu sorun nasıl çözülür bilmiyorum.İşletim sist win8 yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Ekran çözünürlügüde 1920x1080(önerilen)

örn resim

http://img160.imageshack.us/img160/5894/12379571.jpg

• başka oyunlarda da yapıyor mu? problem ekranın 16-9 boyutunda iken, oyunun 4-3 boyutunda olmasından kaynaklanıyor. oyun ayarlarına girip, ekran çözünürlüğünü değiştirin. uygun çözünürlüğü bulduğunuzda sorununuz çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

başka oyunlarda da yapıyor mu? problem ekranın 16-9 boyutunda iken, oyunun 4-3 boyutunda olmasından kaynaklanıyor. oyun ayarlarına girip, ekran çözünürlüğünü değiştirin. uygun çözünürlüğü bulduğunuzda sorununuz çözülür.

kardeş benim sorunn oyunda deil sadece örnej gösterdim masaüstünde solda ve üstte 1cmlik bosluk var.monütör tusuyla kaydırılmıs gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.