Şimdi Ara

Laptop ekranı kırıldı ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekranım bozuldu ekranı değiştireceğim toshibanın L655- 1G2 Laptop'u kullanıyorum ekranım özellikleri:

boyut : 39,6 cm (15,6”)
    tür : 16:9 en boy oranı ve LED arka plan ışıkları ile Toshiba TruBrite® HD TFT 9 en/boy oranı ve LED arka ışıklandırması
    dahili çözünürlük : 1.366 x 768

Bilgisayarımın özelliği:

http://www.toshiba-turkey.com/discontinued-products/satellite-l655-1g2/

Şimdi sorum şu bundan daha kalitesiz ekran taktırmak istemiyorum. Bana önereceğiniz ekran modelleri var mıdır? İkinci sorum kırdığım ekranın adını bulamadım bu yüzden fiyatınıda öğrenemiyorum. Bilgisayarcılara gittiğimde farklı fiyatlar söylüyorlar bunları sorduğumda bilmiyoruz diyorlar yardım edin...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: BOZAYI57

Merhabalar Arkadaşlar,

Ekranım bozuldu ekranı değiştireceğim toshibanın L655- 1G2 Laptop'u kullanıyorum ekranım özellikleri:

boyut : 39,6 cm (15,6”)
    tür : 16:9 en boy oranı ve LED arka plan ışıkları ile Toshiba TruBrite® HD TFT 9 en/boy oranı ve LED arka ışıklandırması
    dahili çözünürlük : 1.366 x 768

Bilgisayarımın özelliği:

http://www.toshiba-turkey.com/discontinued-products/satellite-l655-1g2/

Şimdi sorum şu bundan daha kalitesiz ekran taktırmak istemiyorum. Bana önereceğiniz ekran modelleri var mıdır? İkinci sorum kırdığım ekranın adını bulamadım bu yüzden fiyatınıda öğrenemiyorum. Bilgisayarcılara gittiğimde farklı fiyatlar söylüyorlar bunları sorduğumda bilmiyoruz diyorlar yardım edin...

Eğer aynı kalitede istiyorsanız çağresiz teknik servise göndermelisiniz. Çünkü piyasadakiler çoğunlukla orjinale yakın mallar oluyor ama aynı kalitede değil tabiki. Fiyatıda tuzlu olacaktır tabiki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 7 Aralık 2013; 12:09:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefon ekranı yerinden kalktı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.