Şimdi Ara

Laptop ekranına bağladığım ikinci monitör ekrana sığmıyor!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptop ekranımı kediler kırdığından dolayı ikinci bir monitör alarak işlerimi devam ettirmek istedim. Hali hazırda öğrenci olduğumdan dolayı laptop ekranımı yaptırmak bana baya pahalıya geliyordu. HKC 2219a modelinde bir monitör satın aldım fakat resimlerde de görebileceğiniz üzere ikinci ekran bir türlü ekrana sığmıyor. Yani sağdan soldan taşıyor. Tüm driverlarımı güncelledim, monitörün kendi ayarlarından yapmaya çalıştım hatta format attım yine de bir çare olmadı. Bunun sebebi tam olarak nedir? Varsa çözümü nedir?

Bu benim laptop ekranım gördüğünüz gibi sol tarafta bazı dosyalarım vs var.

Bu da monitör ekranı gördüğünüz gibi sol tarafı ekrana sığmıyor

Bu da monitör ayarlarından ekranı 4:3 oranına getirdiğimde ki hali. Ve yine sol tarafı yok.

• nvidia için ölçeklendirme ayarı : masaüstüne sağ tık /nvidia denetim masası / ekran menüsünden / masaüstüboyut ve konumu ayarla / sağdaki menüden tam ekranı seç uygula de

• ekran ayarlarında aynalama veya yansıt gibi birşey var...

onu etkinleştirin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 16 Aralık 2020; 21:15:31 >
  • usb bir klavye alırsan daha keyifli olur (mouse vardır sanırım) Yansıt /yinele dedikten sonra , kapağı kapattığımda hiçbir şey yapma kısmını bul ve işaretle (arama kısmına kapak yazınca çıkıyor olmalı )

Laptopu açınca kapağı kapattığında lcd görüntü oturacaktır tam istediğin gibi olmazsa bu ekranda seçeceğin çözünürlük ayarları lcd ye etki edecektir. Böylece kırık ekran önünde yazı yazmak o ekrana bakmak zorunda kalmaz hatta masadan ayrı yere koyup laptopu görmezsin bile

*Kablolu klavyede olur tabi

Diğer seçeneğinde yansıt kısmında her iki ekran içinde çözünürlük ayarlarını farklı seçebileceğin yer var (win10 da var sanırım win7 de de vardır )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.