Bildirim
Laptop ekranından pc kumanda
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sanırım uzak masaüstünden bahsediyorsun bunun için şu programları kullanabilirsin Teamviewer veya Alpemix. -
Hayır uzak masaüstü değil iki bilgisayar yanyana ama kasa yanında kocaman monitör taşımak istemiyorum laptop monitöründen ikisini de idare etmek istiyorum ama ethernet ten veya wireless modemle bu iş söylediğiniz programlarla olursa o da kabul. -
Anladım, yine dediğim gibi üstteki programlarla birkereye mahsus programın sistem başlangıcında çalışmasını ayarlayıp monitörü söküp laptopdan o sisteme bağlanabilirsin, internet olmadan bağlanmak içinde şöyle bir program buldumhttp://www.anyplace-control.com/demo-control-remote-desktop.shtml videoda ip adresi girerek nasıl bağlanılacağıda gösteriliyor. Yalnız 30 günlük deneme sürümü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 10 Mart 2011; 11:27:14 > -
Teşekkür ederim, bu programda bağlantı noktası neresi acaba. -
Alpemix i denediminternet varken çok güzel çalışıyor ama anlamadığım telefon hat kablosunu çekince yaklaşık 30 sn daha kumanda devam ediyor sonra kesiliyor bu nasıl oluyor?
Ya hemen kesilmesi lazım ya da devam etmeli değil mi?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- to be filled by o.e.m
- realtek rtl8723be wireless lan 802.11n pci-e nic
- inetpub nedir
- laptop ışığı yanıp sönüyor ama açılmıyor
- wifi sinyal güçlendirici tavsiye
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- laptop ses gelmiyor
- wifi hızlandırma
- mavi ekran hatası
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X