Şimdi Ara

Laptop ekranından pc kumanda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yanımda monitör taşımamak ve hem laptobu hemde pc yi aynı anda kullanabilmek için bir bağlantı kurup laptop ekranından pc yi de görebilir miyim?

• Sanırım uzak masaüstünden bahsediyorsun bunun için şu programları kullanabilirsin Teamviewer veya Alpemix.
  • Hayır uzak masaüstü değil iki bilgisayar yanyana ama kasa yanında kocaman monitör taşımak istemiyorum laptop monitöründen ikisini de idare etmek istiyorum ama ethernet ten veya wireless modemle bu iş söylediğiniz programlarla olursa o da kabul.
  • Anladım, yine dediğim gibi üstteki programlarla birkereye mahsus programın sistem başlangıcında çalışmasını ayarlayıp monitörü söküp laptopdan o sisteme bağlanabilirsin, internet olmadan bağlanmak içinde şöyle bir program buldumhttp://www.anyplace-control.com/demo-control-remote-desktop.shtml videoda ip adresi girerek nasıl bağlanılacağıda gösteriliyor. Yalnız 30 günlük deneme sürümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 10 Mart 2011; 11:27:14 >
  • Teşekkür ederim, bu programda bağlantı noktası neresi acaba.
  • Alpemix i denediminternet varken çok güzel çalışıyor ama anlamadığım telefon hat kablosunu çekince yaklaşık 30 sn daha kumanda devam ediyor sonra kesiliyor bu nasıl oluyor?

Ya hemen kesilmesi lazım ya da devam etmeli değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.