Şimdi Ara

Laptop ekranını kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konu yanlış yerde açıldıysa affola

Laptop umun (anakartı yandı 300 dolar istediler eski olduğu için vermek istemedim) ekranını döüştürücü yardımı ile portable şekilde kullanmak istiyorum (ps3 bağlamak vs.)fakat laptop ekranının çıkışı bildiğiniz üzre jelatin formunda , HDMI çıkışı veren dönüştürücüyü nerden nasıl temin edebilirim ?

• Hocam tv tunerler ile filan yapıyorlar o işi...30 dolara filan bulunur ebay üzerinden yada elektronikçilerde veya televizyon tamircilerinde filan da vardır kanımca...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhalde lcd nin boyutuna göre değişiyormuş hangisini alacağınız bir tane bulursam direk alacam gittigidiyordan falan da bulurum yine başka bir ekran. İlginiz için teşekkürler
  • Benim bildiğim değişmiyor olması lazım abi,ama yine de sor sen köşe başında filan elektronikçi varsa...

• lcdnin modeline göre değişiyor linke tıklarsan seçenekleri görürsün. açıklamalarda çoğu satıcı panelinizin kodunu yollayın diyor almadan önce. uyumlu olanı alman lazım
  • Affola, DH'de bunu kasaya modlayan birisi vardı o farketmez filan diyordu ondan öyle dedim...benim elimde 2 tane ölü laptop var ekranı saglam, belki bir gün eyefinity yaparım onlar ile...

• DeadlyDieSC D kullanıcısına yanıt
    mesut çeviğin böyle bir videosu vardı aynı senin gibi elinde kalan laptop ekranını çeviriyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Ekranı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.