Şimdi Ara

LAPTOP Fiyat Farkı ASUS !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknosa.com/urunler/125032845/asus-n550jk-cn168h-notebook#product-features
    http://www.gold.com.tr/asus-n550jk-cn090h-notebook_u

Arkadaşlar nasipse laptop almayı düşünüyorum Asus ve Monster araştırıyordum.2 Farklı sitede bu dikkatimi çekti birbirine donanımsal olarak yakın asusun N550k serisi.Birisi 3.6 diğeri 5.25 bu arada 2bin liraya yakın farkın sebebi nedir özelliklerini uzun uzun incelememe rağmen şudur diyemedim i7 nesilleri dahi aynı :)

Not : Marka ve model önerilerinize açığım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ARG- -- 5 Ağustos 2015; 3:45:05 >

• -ARG- kullanıcısına yanıt
    hocam teknosadaki satış fiyatı piyasa değerinin üstünde. bu tip elektronik mağazalarında stok durumlarından mıdır nedir bilmiyorum 1-2 gün böyle uçuk fiyatlarda oluyor. tknosa o pc i uzun süre 3100 den sattı. gene bikaç gün takip et düşürürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodrigo12

hocam teknosadaki satış fiyatı piyasa değerinin üstünde. bu tip elektronik mağazalarında stok durumlarından mıdır nedir bilmiyorum 1-2 gün böyle uçuk fiyatlarda oluyor. tknosa o pc i uzun süre 3100 den sattı. gene bikaç gün takip et düşürürler.

kardeşim haklısında model 1e1 aynı değil ya hani insan bir fark arıyor ama 2bin liralık bi fark göremedim açıkcası bence bu farktan alana da yazık günah donanımsal olarak çok büyük fark olması lazım 2bin lira fazla vermek için bi bilgisayara
  • Okadar paran varsa MSİ veya MONSTER bak derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam monster tulpar t7bak derim. Bide asusun teknosa fiyatı 3300 olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: MalumEvinYeriniSoranAdam

Okadar paran varsa MSİ veya MONSTER bak derim

hocam mesele para meselesi değil ben 1.kereciyim biraz yani almışken biraz iyisi olsun istiyorum sık sık değiştiren birisi değilim teknolojik aletleri bir de pc'yi hem biraz oyun için hem de çizim için alıyorum autocad-solidwork-catia5 v.s gibi programları kullanacağım. sizin bu konuda tavsiyeniz ne olur bir de marka vvermişken model tavsiyesi verirseniz daha da güzel olur hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Hocam monster tulpar t7bak derim. Bide asusun teknosa fiyatı 3300 olmuş

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463519&kat=6453&lang=tr-TR#.VcKdwnHtlHw hocam oda 5bin civarı gözüküyor daha alt bir modelini mi söylediniz acaba anlamadım ama ? bir de neden monster ? ben sadece oyun için kullanmıyacağım yani çok ağır donanıma sahip olmasına gerek bu fiyatlarda bakma sebebim sık değiştirmeyeceğim için uzun süre götürebilecek bir makine aramam :)

Hocam buyur bak 4000tl şuan cihaz.Senin işlerini en sert biçimde görür gık demez Neden monster konusu ise müşteri hizmetleri çok iyi uygun fiyata güçlü donanımlar vermesi malının yanında olması sattığı ürünlerin ayarında ürünler tekno mağazalara en az 10 ay sonra geliyor olması.Herkesten önce güncel olabiliyor olmanız.En güzelide istediğiniz zaman şirket müdürüne kadar görüşebiliyor olmanız ve teknik servisin 3-5 gün içinde sorun olursa çözüyor olması.Sorun değil çözüm odaklı olmaları bunlar ha diyince aklıma gelenler
    Edit linki unutmuşum:http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=471855&kat=6453&lang=tr-TR#.VcKjd_ntlBc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrandLotus -- 6 Ağustos 2015; 3:04:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -ARG-

quote:

Orijinalden alıntı: MalumEvinYeriniSoranAdam

Okadar paran varsa MSİ veya MONSTER bak derim

hocam mesele para meselesi değil ben 1.kereciyim biraz yani almışken biraz iyisi olsun istiyorum sık sık değiştiren birisi değilim teknolojik aletleri bir de pc'yi hem biraz oyun için hem de çizim için alıyorum autocad-solidwork-catia5 v.s gibi programları kullanacağım. sizin bu konuda tavsiyeniz ne olur bir de marka vvermişken model tavsiyesi verirseniz daha da güzel olur hocam

Hocam max. Bütçe verirseniz daha iyi yardımcı oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Hocam buyur bak 4000tl şuan cihaz.Senin işlerini en sert biçimde görür gık demez Neden monster konusu ise müşteri hizmetleri çok iyi uygun fiyata güçlü donanımlar vermesi malının yanında olması sattığı ürünlerin ayarında ürünler tekno mağazalara en az 10 ay sonra geliyor olması.Herkesten önce güncel olabiliyor olmanız.En güzelide istediğiniz zaman şirket müdürüne kadar görüşebiliyor olmanız ve teknik servisin 3-5 gün içinde sorun olursa çözüyor olması.Sorun değil çözüm odaklı olmaları bunlar ha diyince aklıma gelenler
    Edit linki unutmuşum:http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=471855&kat=6453&lang=tr-TR#.VcKjd_ntlBc

hocam 4300 bana fazla gelebilir :) i7 den aşağı bir işletim sistemi düşünmediğim için 2binden aşağı almıyacağım ama 4binlerin üzerine de cıkmak istemiyorum 3-3,5 civarı monster varmıdır acaba i7 biraz bakayım :)

Hocam 4300 değil o fiyat 4000Tl.Ama yine fazla gelir diyorsanız Abra serileri var onlara bakabilirsiniz 960M olan i7 4710 işlemcili cihazları tercih edebilirsiniz.3000-3500 bandına içi dolu bir abra alabilirsiniz.Link atamadım siteye girilmiyor bakımda sanırsam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.