Şimdi Ara

Laptop formatladım.Wireless bağlanamıyorum Asus L4000L

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus L4000L serisi laptop var elimde.vista kuruluydu.geçen gün formatladım xp pro kurdum.ancak hiç anlamadığım bir konu olan uzaktan kablosuz modeme bağlanma konusunda takıldım.özellikle böyle bir aleti olan arkadaşlardan ve diğer dostlarımdan yardım istiyorum.wireless bağlantıyı nasıl kurabilirim acaba bu laptopla.ilgilenen veya ilgilenemeyen tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadijzade -- 24 Nisan 2009; 20:15:14 >

• arkadaşım vistadan xp ye geçtin driverlari yükledinmi? Bilgisayar sürücülerini tam olarak yüklemediysen böyle bir sorunla karşılaşabilirsin. Kablosuz bağlantı için sürücü yüklemen gerekebilir.
  • üretici firmanın buradaki güncel driverlerini yükledim.işte burdan sonra ne yapacam. bir tuş kombinasyonundan bahsediliyordu sanki.ayrıca bu driverleri yükledikten sonra xp de kablosuz ağ kurmam gereklimi veya xpden kablosuz ağa nasıl bağlanılır.kafam çok karıştı yardım edin lütfenn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadijzade -- 24 Nisan 2009; 20:31:06 >
  • arkadaşım normalde xp direk tanır ama sen driverları yükledim diyorsun o zaman xp nin kablosuz arayüzü yerine bu senin yüklediğin driver devreye girmiştir. Ayrıca ağ bağlantılarınıda kontrol et devre dışı kalan bir ayar olmasın. Kablosuz ağ driverin programını kaldırıp yeniden kur fakat bu sefer aygıt yöneticisinden sağ tuş güncelleştir şeklinde kur kablosuz bağlantı driverini. Yani demek istediğim bu şekilde yaptığın zaman xp nin kablosuz ağ hizmeti devreye girebilir. Bu konular üzerinde kurcala biraz :) asus laptop kullanmadığım için fazla yardımcı olamıyorum:(:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: engin9092

arkadaşım normalde xp direk tanır ama sen driverları yükledim diyorsun o zaman xp nin kablosuz arayüzü yerine bu senin yüklediğin driver devreye girmiştir. Ayrıca ağ bağlantılarınıda kontrol et devre dışı kalan bir ayar olmasın. Kablosuz ağ driverin programını kaldırıp yeniden kur fakat bu sefer aygıt yöneticisinden sağ tuş güncelleştir şeklinde kur kablosuz bağlantı driverini. Yani demek istediğim bu şekilde yaptığın zaman xp nin kablosuz ağ hizmeti devreye girebilir. Bu konular üzerinde kurcala biraz :) asus laptop kullanmadığım için fazla yardımcı olamıyorum:(:(

Engin arkadaşım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.driverin bir tanesini yanlış yüklememden kaynaklanan bir hataymış.yönetici arkadaşlar konuyu silerlerse sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.