Şimdi Ara

Laptop Hard Disk Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dizüstü bilgisayarım arızalandı ve yaptırmama kararı aldım. Hard diskini aldım ve D sürücüsündeki verilerimi kopyalama konusunda problem olmadı ancak C sürücüsüne ulaşamıyorum. Windows 7 ile kurtarabileceğimi söylediler fakat her klasör hatta her dosya için yönetici izni istiyor ve bu çok çok fazla zaman alıyor. C sürücüsündeki verileri kopyalamanın kolay bir yolu var mıdır? Çok acil yardıma ihtiyacım var.

• birazdaha açarmısınız laptopun hddyi usb aracılığı ile başka bilgisayarmı bağladınız?
  • Evet hocam hard disk kutusu ile usb üzerinden windows 7 yüklü bilgisayarıma bağladım. ancak c sürücüsündeki belgelerim dosyasındaki hiçbir klasöre ulaşamıyorum, yönetici izni istiyor. yönetici izni sağladığımda ise dosyayı, örneğin bir fotografı açamıyorum.

• arkadaşlar sorunu anlatabildiğim kadar anlatmaya çalıştım. c sürücüsünde sadece kendi belgelerime ulaşamıyorum, diğerlerinde bir problem yok. kurtarmanın bir yolu yok mudur?
  • en temiz yolu;laptobundaki harddiski söküp baska bi bilgisayara 2. harddisk olarak baglamak.böylece rahatlıkla atabilirsin bütün dosyaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayd -- 4 Şubat 2011; 1:54:43 >
  • benim aklıma şey geldi o bozuk olan diskteki windowsun yönetici hesap dosyasını yeni bilgisayardakine kopyalayıp yen bilgisayarda o yönetici olmakbiraz garip anlattım ama anlarsın umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one harici hard disk
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.