Şimdi Ara

Laptop Harddisk Yakıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar. Benim sorunum biraz tuhaf çünkü teveccünüz bilgisayarı bilen biriyim. Laptop'umun markası HP Pavilion dv6-et2013. Harddiskini yaktı bilgisayar ben de yeni bir HDD taktım bir baktık onu da yaktı. Macun sürdük bir başka çalışan bir HDD taktık elimizdeki HDD'de yandı :) Arkadaşlar kafayı yicem ne yapmam gerekiyor. Servise versem bana ne kadara patlar? Sorunu nedir? Anlayamadığınız veya öğrenmek istediğiniz başka birşey varsa buralardayım :)

• gecenlerde buna benzer bir durum benım başımada geldı benım pcde hertaktıgım dvd room yakıyordu ve arkadaşlardan edındıgım bilgiye göre pc de elektrıksel bir sorun var ya kacak ya temasssızlık kısa devre vs gibi bişeyler ve sakın başka hdd takma onuda yakar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7740

gecenlerde buna benzer bir durum benım başımada geldı benım pcde hertaktıgım dvd room yakıyordu ve arkadaşlardan edındıgım bilgiye göre pc de elektrıksel bir sorun var ya kacak ya temasssızlık kısa devre vs gibi bişeyler ve sakın başka hdd takma onuda yakar:)

Zaten öyle bir niyetim yok korku refleksi yarattı ben de bu konuda namussuz :) Ne yapsam hiç bilmiyorum ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.