Şimdi Ara

Laptop için ekran kartı önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop alacağım, yüksek bir fiyat olmaycak ama oyun da oynamak istiyorum.

Hangi laptop modellerini ve ekran kartlarını tavsiye edersiniz?

Öncelikle paylaşımlı kartlardan kesinlikle uzak durmamız mı gerekiyor?

Ati Radeon X2300 128 mb var,
    Nvidia Geforce 8400GS/8400m,
    Intel Graphics Accelerator X3100,

veya bunlara benzer kartlardan neler önerirsiniz?

• Kimse cevaplamayacak mı? Arkadaşlar eminim birileri biliyordur yapmayın ...
  • Tam ayrintili olarak seni aydinlatamayacagim ama ati den 2600 nvidia dan 8600 den asagisi sarmaz gibi geliyor bana. Gecenlerde abim 8600M olanindan bi laptop aldi gayet iyi performans veriyor. Tabii laptop segmentinden bahsediyorum. Yani laptop-oyun-ekran karti seklinde düsünecek olursak söyledigim gibi en az 8600 yada 2600 olmali bence.
  • 8600gt çok iyi 8600gs ile m de iyi x1700 ilen x1600 de iyi bunlardan sonra 7400 7300 filan orta segment diyebiliriz hatta biraz da düşükler
  • Laptop da pc seviysinde oyun oynamak için üst seviye laptoplar lazım mesela asus lamborghini, acer ferrari, yada monster gibi eğer ben low ayarlarda oynarım diyorsanız çoğu laptop oyun oynatır kanaatindeyim yeterki grafik hafızası paylaşımlı olmasın.Önemli olan sizin beklentiniz hangi oyunları hangi ayarlarda oynamak istiyorsanız mesela crysis i laptop ı çalıştırmadığı için bağırıp çağıran bir arkadaş geçenelerde konu açmıştı.Önemli olan beklentileriniz ve bütçeniz
  • ekran çözünürlüğü çok yükselemeyeceği için masaüstü ile daha düşük kartlarda da kapışabilir
  • Fiyat limitini söylersen daha iyi öneriler sunabiliriz
  • fiyat aralığı ne kadar söylememişsin ki ,oynayacağın oyunlar filan bunları söyle...
  • Fiyat aralığım maks 1200$

Oynayacağım oyunlar HL2, MOH Airborne.

Ne dersiniz, hiç umut yok mu?

Evdeki bilgisayarımın ekran kartı 128 MB Winfast a340'tı ama HL2'nin grafikleri iyiydi.
  • 8400 le airbornu mediumda oynarsın half life aa kapatırsan belki fullde bile oynarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.