laptop için en ucuz macun önerisi ?
-
-
https://www.tumsarf.com/hy510-termal-macun-30g-193w-m-k.html
Şunu yapıştırdım gitti kargoda beleş laptop zaten sandy bridge işlemci 10 yıllık cihaz kötünün iyisidir. Bunun trendyol yorumları bayağı olumlu fiyatına göre efsane demişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 2 Aralık 2020; 3:34:26 > -
Fiyat çok iyi Sonuçlar nasıl? Benim de ihtiyacım var. MX-4'ün önerildiğini görüyorum. Bunu mu alsam onu mu, bilmedim Arada en az 40 lira fark var.
-
Leoncugum mx4 al 8 yil goturuyormus ben iade ettim sonucta bir kere accan uzun sure gotursun. Bu macunda is gorur ama 6 ayda bir degistirmem lazimmis ozelligini yitiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_migLeoncugum mx4 al 8 yil goturuyormus ben iade ettim sonucta bir kere accan uzun sure gotursun. Bu macunda is gorur ama 6 ayda bir degistirmem lazimmis ozelligini yitiriyor.
Hadi ya! Sevinmiştim uygundur diye Neyse, bir kere alıyoruz, sağlam olsun bari. Ona yöneleyim Teşekkür ettim!
-
Trendyoldan kupon kovala sicakfirsatlarda satiyorlar 25 tl indirim kuponu oyle yapacagim. Masaustu pc ise al gitsin ama laptop biliyom sokmesi takmasi zor kic kadar fani var sogutmasi hem cpu hem gpu sagliyor zor oluyor. Masaustu kullananlar alsin gecsin dusunmesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X