Her zaman pc ileilgili sorunumu aratınca bu foruma gelip sorunumu okuyup hallediyordum, başlık açmak bugüne nasipmiş.
Ben model uçak meraklısıyım ve ilerdeki birkaç ay içinde bir üst seviyeye çıkarmak için bilgi ve nakit briktiriyorum Uçağa koyacağım kamera ile yerden bu kamerayı izleyerek ucağın içindeymiş gibi kullanmaya başlayacağım. Kafaya gözlük taktığınız zaman tam içinde oluyorsunuz. Bu arada bir aygıt kayıt yapıyor, başka bir aygıtta yanınızdakilerin görmesi için ekrana aktarıyor. Şuan için başlangıçta maliyet çok olduğundan gözlük almıycam ve laptopa alacağım tv yada capture kart sayesinde hem laptopa kayıt, hemde laptop ekranından kullanıcam.
Laptopa sinyali vericek olan alıcı bu. Umarım amacımı açık anlattım. Şimdi bu iş için capture kart mı yoksa tv kart mı? USB mi yoksa o geniş yuva mı? (ismini unuttum) Kartın maliyeti de önemli. Yoksa çat diye capture alırım. Zaten sistemin ilk etapta 300$ dolar gibi bir maliyeti var. Ama kartın ileriye dönük olması da önemli. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...