Şimdi Ara

laptop için uygun ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam a. arkadaşlar benim laptop un ram mini yükseltmek istiyorum fakat kafama göre alınmıyormuş uygun olan ram i almam gerekiyor .
    bu konuda bana yardımcı olacak birileri varmı acaba alırsam 8GB düşünüyorum uygunmudur veya kaç GB almam gerekir

sistem:
    marka : acer TravelMate 5742G
    *intel core i5-430m processor (2.26GHz,3MB ceche)
    *nvıdıa geforce GT 420m 1024mbvram
    *3GB DDR3 memory
    *320GB HDD

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)

• Selamlar,

2x4 Gb şeklinde 8 Gb'a kadar bellek takabilirsiniz.
  • Laplop'a takılı ramleri sök 2 adet 4gb ram tak veya 8gb ram takabilirsin.
    Ram marka model olarak örnek link vereyim.
    4GB tek modül
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/corsair-value-select-cmso4gx3m1a1600c11-4gb-sodimm-ddr3-1600mhz-cl9-notebook.aspx
    8GB tek modül
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/corsair-vengeance-cmsx8gx3m1a1600c1-8gb-ddr3-1600-mhz-cl10-bellek.aspx

• eywallah allah razı olsun bu iyi bi markamıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: peqer88

eywallah allah razı olsun bu iyi bi markamıdır

Örnek olarak verdiklerim iyi marka ve modeldir.
    Ramleri eksen bilgisayarın sitesinden örnekledim o firma şu ara dolar kurunu 1.75tl çekmiş kampanya kapsamında ama siz yinede fiyat konusunda araştırırsanız en azından içiniz rahat eder.
  • yardımlarınız için sağolun model önemli dimi yanlış bilmiyorum
  • Sıkıntı olmaz hocam laptop çalıştırır içiniz rahat olsun. Ayrıca bu markanın arkasında japonlar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Laptop için uygun SSD?
    6 yıl önce açıldı
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • low kullanıcısına yanıt
    eywallah sağolasın bişey daha sorucam 2 tane 4GB ile tek 8GB kullanmakta ne fark var yada 1 8GB alsam bide 2nci slota 2 GB taksam sıkıntı olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: peqer88

eywallah sağolasın bişey daha sorucam 2 tane 4GB ile tek 8GB kullanmakta ne fark var yada 1 8GB alsam bide 2nci slota 2 GB taksam sıkıntı olurmu

Hocam laptop en fazla 8gb destekliyor daha üstüne çıkamıyorsunuz. İster tek 8gb alın ister 2 tane 4gb alın.
    tamam sağolasın tekrar yardımların için
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar 10 adet ram var bende ddr3 4gb 1333 tane 50 tl 15 adet pc ram 8gb 1600 95 tane
    2. nesil işlemci var laptop i5 150 tl. ilgilenen arkdaşlar mesaj atsın. ramonn77@mynet.com mailim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramco77x

arkadaşlar 10 adet ram var bende ddr3 4gb 1333 tane 50 tl 15 adet pc ram 8gb 1600 95 tane
    2. nesil işlemci var laptop i5 150 tl. ilgilenen arkdaşlar mesaj atsın. ramonn77@mynet.com mailim.

Yanlış yer pm den iletin arkadaşa bunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardeş dedigim ram i aldim taktim laptopa ama laptop onu gormuyor takinca pc ye mavi ekran geliyo reset atiyo pc onar diyo ne yapmam lazim driver falanmi yuklicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.