Merhaba arkadaşlar, Engelli bir çocuğun yeni alınan laptop'u için oyun yüklememi rica etti bir komşumuz. Bana acil olarak Windows 10'da çalışabilecek bir kaç araba yarışı oyunu tavsiye edebilir misiniz? Eski yeni fark etmez.
Ekran kartınıda yazarsanız daha iyi olur yoksa kaldırmaz falan boşuna yüklemiş olursunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Far2Cry
kullanıcısına yanıt
Cevap için teşekkürler. Ekliyorum:
Intel® HD Graphics 5500 Grafik Kartı
apörlö
kullanıcısına yanıt
need for speed most wated 2012 bunu rahat oynatır. grid 1 ve 2 bunları da deneyebilir. birde dirt 3 ü de bakabailirsiniz. Bu oyunları low-medium ayarlarında oynarsınız hocam
Çok teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: apörlö
Çok teşekkür ederim.
dirt 3 yarına kadar ücretsiz haberiniz olsun:)
ayrıca marketteki bir çok gameloft oyunu ücretsiz. asphalt 7 asphalt 8 asphalt xtreme gt racing 2
bu oyunlar hem windows mağazada ücretsiz hemde ekran kartına fazla yük bindirmiyor.
need for speed underground 2 need for speed carbon euro truck 2 falan var o tarzda oynarmı bilmiyorum ama
yav arkadaş şimdiki oyunlara bakıyorum hiç gerçekçi değil. Arabalar araba değil, modifiye desen yok. Bu oyunları insanın yükleyesi gelmiyor.
nfs srisi under grand 1 den başlayp most wantet 2012 ye kadar hespi
ayrıca araba yarışı oyunları yazarsanız karşınızı detaylı liste çıkacatır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme