Şimdi Ara

Laptop'ın Isısı Yüksek mi? ( Oyunda 95 derece )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Doğru yere mi açtım bilmiyorum konuyu , yanlışsa adminler taşırsa uygun yere sevinirim.

Mart ayında MSI CX640DX 658XTR aldım. Ancak sıcaklık değerlerini ölçmek hiç aklıma gelmedi şu zamana kadar. Bugün Speedfan kurdum.

Bilgisayarda Chrome (9-10 sekme) ve MSN açıkken HDD hariç tüm değerler ortalama : 60-65 derece.

PES 12'deyken test ettim demin , HDD hariç diğer değerler ( Core0 - 1 ( işlemci ) , Temp1 ( anakart ) , GPU ( ekran kartı ) ) ortalama : 95 derece civarı.

Bana yüksek geldi , sorun ne olabilir ki?

Edit : Altta laptop soğutucusu olmadan bu dereceleri gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 8 Haziran 2012; 23:40:39 >

• şu an durduk yerde 85 civarlarında işlemci ve anakart, hayret ettim Valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 9 Haziran 2012; 2:20:36 >
  • Oyun oynuyormuydun çok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTX-NoVa®

Oyun oynuyormuydun çok ?

Önceden oynuyordum tabi , GTA , PES , BF3 , Company of Heroes vs.

Ama şimdi o ısıları görünce korktum Valla. Şu an klimalı ortamda ortalama 70 derece.

Chrome baya etki ediyor ama , dün 85 derece civarı olduğunda Chrome yaklaşık 1.000.000 K idi.

Ama şu an normalde ortalama 70 derece. Acaba önceden soğutucusuz oyun oynadığımda bilgisayara bir zarar mı verdim farkında olmadan. Gerçi çok yüksek ısıya ulaşsa kendini kapatır diye düşünüyorum bilgisayar.
  • İçini açıp fan kısmını temizleyin, büyük ihtimalle düzelir, konum var.
  • Oyun leptobu olmayan pc de oyun oynarsan böyle olur kardeş.Twincharged Injection kardeşin dediğinide yapabilirsin.
    Leptop sogutucusuda al.
  • 3-5 aylık laptop olduğu için içini açamıyorum malesef garantiden dolayı ama hava çıkış yerinden süpürge ve fön makinesini tuttum.

Yazdığım sıcaklık değerleri oyunsuz , Chrome ve MSN açıktı sadece.

Şu an Chrome ve MSN açık yine , ortalama 60 derece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

3-5 aylık laptop olduğu için içini açamıyorum malesef garantiden dolayı ama hava çıkış yerinden süpürge ve fön makinesini tuttum.

Pc nin validesine tecavüz etmiş bulunuyorsun kardeş :D :D
    Geçmiş olsun zamanla tecrübe kazanılır...
    Bundan sonra oyun oynama ve git soğutucu al.
  • quote:

Oyun leptobu olmayan pc de oyun oynarsan böyle olur kardeş.Twincharged Injection kardeşin dediğinide yapabilirsin.
    Leptop sogutucusuda al.

Bunun "Oyun leptobu" uyla ne alakası var onu anlayamadım. O dediklerinizin tek farklı customize edebilmeniz ve extra sogutma sistemi. O extra sogutma olmadanda gayet oyun oynanabilir. Ben 6 sene normal laptopda oyun oynadım ne isindi ne kapandı. Burdaki asil amaç bakımlarını yapmak. Laptopu masa yerine yatakta halıda falan kullanır üstüne temizlik ve bakım yapmazsanız bu sorunlarla karşılaşmanız normal.
  • quote:

quote:

3-5 aylık laptop olduğu için içini açamıyorum malesef garantiden dolayı ama hava çıkış yerinden süpürge ve fön makinesini tuttum.

İyide ben soğutucusuz BF3 , Cod vb. ağır oyun oynayan en az 5 kişi gördüm. Üstelik bu laptoplar benimki gibi 5 aylık değil 2-3 senelikti ve oyun bilgisayarı değildiler.

Soğutucu yarın gidip alacağım , bendeki 15 liralık olan kendini bile soğutmuyor.

• quote:

quote:

quote:

İyide ben soğutucusuz BF3 , Cod vb. ağır oyun oynayan en az 5 kişi gördüm. Üstelik bu laptoplar benimki gibi 5 aylık değil 2-3 senelikti ve oyun bilgisayarı değildiler.

Soğutucu yarın gidip alacağım , bendeki 15 liralık olan kendini bile soğutmuyor.

O ZAMAN GARANTİYE GÖTÜR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.