quote:Orijinalden alıntı: *GameOver* quote:Orijinalden alıntı: lukolde bendede aynı sorun var ısınınca kapanıyor napabilirim? benimkinin güney köprüsü yanmış, bu yüzden önce anakart değişimi olacaktı, anakartı bir türlü tedarik edemediler sonra notebook değişti, eğer seninkinde donanımsal bir sorun yok ise, temizlet içine güzelce kompresör tutsunlar düzelir evet içini bi açtım toz kaplamış her yerini onu temizleticem aynı zamanda
quote:Orijinalden alıntı: dogubeyi41 Sorunu yuvarlak içine aldım Saatlerce açık tutuyorsun değilmi laptopunu ? tam 3 sene öncesi bırakalı çok oldu , ama notebook sorunluylu güneyköprüsü yanıktı, msn'de bile kitleniyordu
quote:Orijinalden alıntı: *GameOver* quote:Orijinalden alıntı: dogubeyi41 Sorunu yuvarlak içine aldım Saatlerce açık tutuyorsun değilmi laptopunu ? tam 3 sene öncesi bırakalı çok oldu , ama notebook sorunluylu güneyköprüsü yanıktı, msn'de bile kitleniyordu ben bir kaç gece açık bıraktım hard diskten sesler gelmeye başlamıştı ko laptopun düşmanı ya