Şimdi Ara

Laptop ısınmadığı halde kasıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şimdi sorunum şu bilgisayarı alaalı 1 yıl yeni oldu ve bilgisayarım nedense eskisi gibi hızlı değil oyunlarda falan kasıyor. laptobun markası samsung np-300e5a soatr ... virüs olabilir diye düşündüm norton ile tararrım ama 5 risk bulundu dedi önemli değilmiş ama yinede bi değişiklik olmadı cpu birşey açık değilken %2 falan chromeye falan girince %11 oluyo en fazla %40 falan gördüm oyunlarda şimdi ise surgeon simulator oyununda kasıyor bir yardımcı olursanız sevinirim.

• Ekran kartını güncellemeyi dene
  • golkipir G kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını iki üç gün önce güncelledim ama iki gün önce droidpad diye bir uygulama vardı onu indirdim virüslü galiba başka bir neden gelmiyo aklıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hashiburti

Ekran kartını iki üç gün önce güncelledim ama iki gün önce droidpad diye bir uygulama vardı onu indirdim virüslü galiba başka bir neden gelmiyo aklıma

Mümkünse sistemi 2-3 gün önceye geri yüklemeyi deneyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

quote:

Mümkünse sistemi 2-3 gün önceye geri yüklemeyi deneyebilirsin

Tamam bir deneyim
    Tüh arkadan ac3 falan iniyor ya of ne yapsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hashiburti -- 30 Temmuz 2013; 13:54:13 >
  • Kardeş birşey sorcam bilgisayard a7 oyun yüklü hepsi orjinal ve çok büyük oyunlar değil acaba onlardanmı kaynaklıdır ?
  • quote:

Kardeş birşey sorcam bilgisayard a7 oyun yüklü hepsi orjinal ve çok büyük oyunlar değil acaba onlardanmı kaynaklıdır ?

Sanmıyorum, harddiskin dolu mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemcim çok ısınıyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Kardeş birşey sorcam bilgisayard a7 oyun yüklü hepsi orjinal ve çok büyük oyunlar değil acaba onlardanmı kaynaklıdır ?

Sanmıyorum, harddiskin dolu mu?

yok hayır

Birde ben recovery yapsam bir zararı olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hashiburti -- 30 Temmuz 2013; 14:04:26 >
  • Hashiburti H kullanıcısına yanıt
    Sistemi geri yüklemeyi denedin mi?
  • quote:

Sistemi geri yüklemeyi denedin mi?

yok onun yerine recovery yapsam daha iyi olur heralde ama zararı olurmu recoverynin
  • Hashiburti H kullanıcısına yanıt
    Pcdeki recovery kullanarak recovery yapsan pc fabrika ayarlarına döner. İstiyorsan yapabilirsin tabi
  • quote:

Pcdeki recovery kullanarak recovery yapsan pc fabrika ayarlarına döner. İstiyorsan yapabilirsin tabi

İlgilendiğin için saol bir deniyim sonra sonuçları söylerim
  • golkipir G kullanıcısına yanıt
    Kardeş recoverry denedim ve işe yaradı yani tertemiz oldu tabi şimdilik yani gelcekte bir sorun olursa haberdar ederim.
  • Hocam o zaman combofix ile bilgisayarınızı tarayın arkasından da sality killer'ı kullanın tüm virüsler gider. bu işlemleri uyguladıktan sonra disk defrag'ı indirip diskinizi birleştirin. en son bunları yaptıktan sonra geri bildirim yaparsanız sevinirim.
  • cenkfeda kullanıcısına yanıt
    Sağol en kısa zamanda deneyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.