Şimdi Ara

Laptop ısınmıyor ama kendi kendine kapanıyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
115.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDEDE CASPER NIRVANA LAPTOP VAR İ7 CORE 3632QM İŞLEMCİLİ 4GB INTEL HD4000 PAYLAŞIMLI 1 GB PAYLAŞIMSIZ NVIDIA GT630 EKTAN KARTI 8GB RAM WESTERN DIGITAL 7200RPM 750 GB HARDDİSKLİ LAPTOPUM VAR... CİHAZIM BATARYASINI ÇIKARIP DİREK PRİZE TAKILI SAATLERCE SORUNSUZ ÇALIŞIYOR BATARYA TAKILI PRİZE BAĞLIDA SORUNSUZ ÇALIŞIYOR YALNIZ SADECE BATARYA TAKILIYKEN BİLGİSAYAR ZAMANSIZCA PAT DİYE ELEKTRİĞİ KESİYOR BAZEN %83 CİVARI BAZEN %70 CİVARI KAPANIYOR AÇTIĞIMDA ŞARJI YİNE AYNI OLUYOR BATARYASI YENİ DEĞİŞTİ BU SORUN NEDEN OLABİLİR YARDIM!!!
  • ARKADAŞLAR ACİLL YARDIM LAZIM LÜTFEN Bİ BAKIN
    bilgisayarım laptop msi cx640dx 4gb rami vardı 4gb ram daha aldım ve taktım sonra oyunlara girdiğimde oynuyorum 15 20 dk sonra laptop kendiliğinden gücü kesiyo ve kapanıyo hee bide laptop batarya arızasından dolayı şarza takmadan açılmıyor yani oyunlarıda mecburi şarza takılı oynuyorum bide oyunlarda şarz aletinin bataryası alev gibi oluyo yani LÜTFEN YARDUM EDİN LÜTFEN!

PC ÖZELLİKLERİ
    INTEL CORE İ3
    4GB RAM (ORİJİNAL) +4GB RAM (SATIN ALMA)
    NİVİDİA GEFORCE GT 540 M
    ANAKART MS-16Y1

RAM MARKALARI BIRI NANYA TEKNOLOCY
    DİĞERİ ELİXİR ORJİNAL OLAN ELİXİR SONRADAN ALDIĞIM NANYA AMA SANIRSAM ELİXİR İ DE NANYA ÜRETİYO

SORUN RAM UYUMSUZLUĞUMU YOKSA BAŞKA BİRŞEY Mİ LÜTFEN YAZIN ACİLL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde notebook aldım

Herhangi bir program yükleyince kapanıyor 1 2 dk gibi aralıklarla

Programı tekrar sildikten sonra kapanma olmuyor ama 2 3 mb bir dosya bile indirip kursam yine kapanıyor.. altta ekstra fan çalışıyor 4 koldan ısınmıyor ama kapanıyor..

Bunun sebebi ne olabilir ?

İşlemci : i7 M620 2.67 GHz

Ram : 6 GB
    Ekran Kartı : Intel HD Graphic )ek (Nvidia Geforce 33*M
    Sistem türü : 64bit

Marka :Sony Vaio Model :VPCZ12C5E

BİOS :Default Sytem

Directx sürüm : DirectX 12

Sorunum : Notebook'a birşey yüklendiğinde kapanıyor o şeyi silene kadar tekrar açılmıyor

Umarım yardımcı olursunuz. Çok şey değil ama oyun oynuyorsanız güzel bir kostüm hediye edebilirim yardıcı olacak kişilere ^^
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.