Şimdi Ara

Laptop işlemci tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba makine mühendisliği öğrencisiyim.Bir öğrenci laptopu satın almak istiyorum.İşlemci için ryzen7 3700u mu önerirsiniz yoksa ryzen5 3500u mu?

• R5 4500u öneririm
  • Tamam bunu öneriyosunda benimkilerin yetersizlikleri neler?onların yerine bunu al demene sebep olan artıları neler?Bunlarıda açıklaman lazım. Yoksa bir işime yaramazki.
  • Şöyle anlatayim hocam. Öncelikle yeni nesil ryzen önceki nesle göre çok daha serin çalışıyor. Çok daha ince nm değerine sahip. Ve şu an 4500 gibi uygun bir fiyata satılan thinkpad varken 4000e 3700u almak mantıksız olacaktır. Dual channel ram ile i7 8750h a yakın bir performans veriyor R5 4500u.
  • orhun_kandemir kullanıcısına yanıt
    Ben de mühendislik öğrencisiyim. 3d çizimle okulda çok isim olmasa da hobi olarak çalışıyorum. AutoCAD solid ben de kullanıyorum. Bu tarz işler için çok performanslı olacaktır. Aynı bilgisayari ben de alacağım.
    4500 e ryzen 5 4500 u olan göremedim mediamarkette var sadece o da 7000 tl acaba link atma şansınız var mı?
  • Andacbasarran A kullanıcısına yanıt
    m.n11.com
    Lenovo E15 Gen2-AMD R5 4500u-8 gb ram-256 gb M.2 SSD-DOS Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/lenovo-e15-gen2-amd-r5-4500u-8-gb-ram-256-gb-m2-ssd-dos-P436693868

Forumda üstüne konu bile var hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhun_kandemir -- 31 Temmuz 2020; 19:24:4 >

Bu laptobu bende görmüştüm sepete ekledim almayada karar vermiştim 4500u yu görünce ama ürün özelliklerine baktıgımda 3500u yazıyo.Bende heralde 4500u diye yazım hatası var diyip almaktan vaz geçmiştim.
  • Forumdaki ana konuyu incelerseniz ürünü alanların olduğunu, satıcıyla iletişime geçildiğini o yazının sehven yazıldığını göreceksiniz hocam. Ayrıca n11de soru cevap kısmında oldukça fazla soru var. Forumdaki ryzen 4000 ana konuyu lütfen inceleyin özellikle son sayfaları.
  • Hocam gerçekten çok teşekkür ederim.Beni baya aydınlattınız cevaplarınızla ve ana konuya yönlendirerek.Bende e595 te karar kılmıştım ama klavye aydınlatması yok diye içim kan ağlıyodu.Bu laptop en ideal olanı gerçekten.Önceden görmüştüm ama istesemde alamazmışım zaten daha yeni gelmiş türkiyeye ayrıca sadece n11 e yani katılan bir satıcıda gördüğüm için gerçekten yazım hatası zannetmiştim.Tekrar teşekkür ediyorum hayırlı bayramlar.
  • Ne demek hocam estağfurullah. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.