Şimdi Ara

Laptop İşlemcisi Masa üstü pcye uyumlumudur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim kullandığım pcde Intel® Core™2 Quad Q8200 İşlemci kullanmaktayım lakın bunun yerıne Intel® Core™ i7-3630QM İşlemci takmak istiyorum Anakartımı mı degıstırmem gerekır yoksa uyumluluk konusudna bılgılendırebilcek birileri varmıdır ?

• Takamazsın o işlemciyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    su anda uyumlu olmadıgı aşikar lakın anakart değişimi falan yapsam da kurtarmaz mı
  • murataktas28 M kullanıcısına yanıt
    O işlemdi elimizde filan mı var? Modlu Xeon a yönelin veya yeni sistem kurun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer işlemcinin pinleri uyumluysa takılır ancak laptop işlemcisi masaüstüne takılmaz diye biliyorum malesef
  • kendine has uygun pinli bir anakart yardimiyla masaustune dönüstürülebilir sacma sapan sistemler satan bir kac firma var böyle burada mobil islemcileri allayip pullayip satan.

çinde anakart yaptirip diz ustulerden cikma islemcileri takarlar.

Onlarin bu özel anakartlarindan bulursan yaparsin.Ama tek anakart satmayabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    dogrudur bu gun gectı elıme QOSMİO X870-13C model bır latoptan soktum ekran kartıyla baya cezbettı benı uyumluluk durumunu sorgulamak ıstedım yeni sistemde baya tuzluya maal olur gbı sankı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    Masaüstü + Laptop Öneri
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    zor zaanat diyosunuz yanı anladım teşekkuler bılgılendırme için sadece elıme gectı bu gunde bılgılendırme almak istedim
  • o zmana bu işlemcıyı satmak en ıyısı bedava geldı uyguna satarız bir ram parasına :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.