Bildirim
Laptop işlemcisi önerileri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
R7 3700u iyi ancak bütçeniz varsa H serisine yönelin derim ama Intel derseniz İ7 u serisi bir tık daha önde bence -
Ryzen u serisi yerine İ7 u serisi takip edin derim -
Başta bende h serisi bir işlemci düsünüyodumda.Onlar çok yüksek ıslem gücüne sahip ama ben öğrenciyim henüz bir profesyonel kullanıcı değilim böylesi güçlü işlemcilere ihtiyacım yok dedim.Hem u serisininde şarjı uzun gidiyo benim için ideal olan u serisi o yüzden. R7 3700u dan bir miktar daha yüksek işlem gücüne sahip i7 ler var ama 300 500 daha fark koyuyo onada değmez heralde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayserideki Sivaslı -- 1 Ağustos 2020; 15:37:18 > -
O zaman R7 3700u işinizi rahat görür Intel için o kadar fark vermeye gerek yok bence de
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X