Servisten aldım pc yi, anakart ve lcd kablosu değişmiş, şuan eskisi gibi oldu fakat ekran hariç her tarafta çizikler var, bide kasa nasıl olduysa esnemiş. Masaya koyunca sağ alt taraf havada duruyo, yazmak için ellerini koyunca oturuyo masaya. Ordada tamiri yapan elemanlar yoktu, kime şikayet etmek gerek bunları?
Aynısı Toshiba L10-102 de başıma geldi. Laptop un şarjı zaten 5 dk gidiyordu. 15 dk çalışınca ısınınca pc kapanıyor. Bir daha açılması için 5 dk veya 3 saat beklemek gerekiyordu. Dedim; fan macun da problem vardır. Temizleyeyim. Ama şarj soketinin bacaklarında çatlamış, soğuk lehim farketttim. bacaklarının ikisi aslında boştaymış. Pc ısınınca delik metal olduğu genişliyor ve bacakla arasındaki bağ tamamen kopuyor. bu da cihazı kapatıyor. Açma düğmesine bastığınızda açılmıyor çünkü hemen soğumuyor ve delik daralmıyor. vakit geçmesi gerekiyor.. Sorunun bu olduğuna emin oldum. Lehimleri yeniledim. Şimdi çatır çatır çalışıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme