Şimdi Ara

Laptop kapandı açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar internette gezinirken lenovo y560 laptobum birden kapandı, ısınma sorunu falan da yok. ve şuan açlmıyor, açıldıktan 5-10 saniye sonra kapanıyor. Acilen yardımlarınızı bekliyorum

• işlemcini kontrol et
  • ramlarada bir bakın biosa giriyormu? eğer giriyorsa ordan rami işlemiciyi hddyi düzgün gördüğünü kontrol edin
  • sarji bitmesin
  • anakartla ilgili bir soruna benziyor.birde bir şey soracam makina açılıyor açılırken hiç bir sorun yok açıldıktan sonra hemen mi kapanıyor yoksa bekleyip öyle mi kapanıyor ve bu günlerde yeni program yükledin mi

1. virüs olabilir
    2.yüklediğin programlardan veya virüsden dolayı işletim sistemin le çakışıp makina hemen kendine reset atar veya kapanır
    3.eğer bunlardan biri değilse sorun anakartta gibi gözüküyor
  • makineyi açtıktan sonra fanlar çalışıyor, lenovo yazısı çıkıyor, windowsu normal olarak başlat falan yazıları varya, 30 saniye sayıyor hani işte oralarda falan kapanıyor. virüs falan girdiğini zannetmiyorum çünkü program falan yüklemedim, download yaptım hep. Peki anakart yansa 10 saniyeliğine de olsa açılırmıydı pc?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ediz_Donmez

makineyi açtıktan sonra fanlar çalışıyor, lenovo yazısı çıkıyor, windowsu normal olarak başlat falan yazıları varya, 30 saniye sayıyor hani işte oralarda falan kapanıyor. virüs falan girdiğini zannetmiyorum çünkü program falan yüklemedim, download yaptım hep. Peki anakart yansa 10 saniyeliğine de olsa açılırmıydı pc?

ana kart yanmış olsa, hiç görüntü gelmez; sadece fan sesi duyarsın bazende duymazsın
    anladığım kadarı ile windowsunuz çökmüş açılırken f3 tuşuna basın güvenli moda girin bakalım açılacakmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl önce açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    11 ay önce açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her türlü kapanıyor
  • önemli bir sistem dosyası bozulmuş olabilir, f3 ile açılan menüdeki diğer seçenekleri deneyim, olmazsa tekrar windows kurma imakınınız varsa kurup deneyin
  • kapanmasa deniyicem de çat diye gidiyo
  • format.
  • şöle yazıyor açılınca

windows başlatlamadı yeni yaplan bir donanım değişikliği veya yazılım değişikliği buna neden olabilir
    windows dosyaları zarar gördüyse veya yanlş yapılandırıldıysa, başlangıç onarma sorunu tanımlamanıza ve gidermenize yardımcı olabilir. Başlangıç sırasında güç kesildiyse, windowsu normal olarak başlatı seçin
  • format
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin_KarayeL

format

• Büyük bir ihtimalle önemli bir sistem dosyan zarar görmüş format cd si elinde mevcut sa onarmayı dene
  • laptopbun sol menteşesi kırıktı, ekran kapalıyken açlıyor pc, ekranı açınca 10 sn sonra kapanıyor, menteşedeki kablolarla alakalı heralde
  • olabilir hocam
  • aradım servisi gelip alıcaz dediler bakalım ne olacak
  • yerinde servis veriyorlar yani garantilimi ürün en iyisini yapmızsınız
  • evet bitmedi daha garantisi bende ariyim dedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.