Bildirim
Laptop kapandı açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
işlemcini kontrol et -
ramlarada bir bakın biosa giriyormu? eğer giriyorsa ordan rami işlemiciyi hddyi düzgün gördüğünü kontrol edin -
sarji bitmesin -
anakartla ilgili bir soruna benziyor.birde bir şey soracam makina açılıyor açılırken hiç bir sorun yok açıldıktan sonra hemen mi kapanıyor yoksa bekleyip öyle mi kapanıyor ve bu günlerde yeni program yükledin mi
1. virüs olabilir
2.yüklediğin programlardan veya virüsden dolayı işletim sistemin le çakışıp makina hemen kendine reset atar veya kapanır
3.eğer bunlardan biri değilse sorun anakartta gibi gözüküyor -
makineyi açtıktan sonra fanlar çalışıyor, lenovo yazısı çıkıyor, windowsu normal olarak başlat falan yazıları varya, 30 saniye sayıyor hani işte oralarda falan kapanıyor. virüs falan girdiğini zannetmiyorum çünkü program falan yüklemedim, download yaptım hep. Peki anakart yansa 10 saniyeliğine de olsa açılırmıydı pc? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ediz_Donmez
makineyi açtıktan sonra fanlar çalışıyor, lenovo yazısı çıkıyor, windowsu normal olarak başlat falan yazıları varya, 30 saniye sayıyor hani işte oralarda falan kapanıyor. virüs falan girdiğini zannetmiyorum çünkü program falan yüklemedim, download yaptım hep. Peki anakart yansa 10 saniyeliğine de olsa açılırmıydı pc?
ana kart yanmış olsa, hiç görüntü gelmez; sadece fan sesi duyarsın bazende duymazsın
anladığım kadarı ile windowsunuz çökmüş açılırken f3 tuşuna basın güvenli moda girin bakalım açılacakmı -
her türlü kapanıyor -
önemli bir sistem dosyası bozulmuş olabilir, f3 ile açılan menüdeki diğer seçenekleri deneyim, olmazsa tekrar windows kurma imakınınız varsa kurup deneyin -
kapanmasa deniyicem de çat diye gidiyo -
format. -
şöle yazıyor açılınca
windows başlatlamadı yeni yaplan bir donanım değişikliği veya yazılım değişikliği buna neden olabilir
windows dosyaları zarar gördüyse veya yanlş yapılandırıldıysa, başlangıç onarma sorunu tanımlamanıza ve gidermenize yardımcı olabilir. Başlangıç sırasında güç kesildiyse, windowsu normal olarak başlatı seçin -
format -
quote:
Orijinalden alıntı: Derin_KarayeL
format
-
Büyük bir ihtimalle önemli bir sistem dosyan zarar görmüş format cd si elinde mevcut sa onarmayı dene -
laptopbun sol menteşesi kırıktı, ekran kapalıyken açlıyor pc, ekranı açınca 10 sn sonra kapanıyor, menteşedeki kablolarla alakalı heralde -
olabilir hocam -
aradım servisi gelip alıcaz dediler bakalım ne olacak -
yerinde servis veriyorlar yani garantilimi ürün en iyisini yapmızsınız -
evet bitmedi daha garantisi bende ariyim dedim
Benzer içerikler
- görev çubuğu çalışmıyor
- anakart neden yanar
- biostan nasıl çıkılır
- hp bilgisayar açılmıyor
- freedos laptop alınır mı
- iso dosyası nedir
- telefon şarj olmuyor
- biosa nasıl girilir windows 10
- laptop menteşe tamiri
- laptop ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X