Şimdi Ara

Laptop Kapanmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kendimden suphe etmeye basladım ben baska yerlere giriyorum heralde:) BIOS ayarlarina nasi giriyoruz??
  • Bios ayarları nasıl yapılır, Bios türleri ve ayarlarını araştırmanı öneririm. Buradan araştırmaya başlayabilirsin..
  • Pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlemdarRize -- 21 Şubat 2008; 1:37:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak10

bisi halledemedim sizinde zamaninizi aliyorum ama BIOS ta oyle bi bolu yok bende yani power management die.. main war security war o war bu war ama power management bolumu yok anlamadim gitti..cok canimi sıkıyo bu iş ama naapcam bilemedim... ayrıca BIOS a delete tusuna basip girin diolar benimki esc tuşuna basinca BIOSa girio..

Dizüstü bilgisayarınıza ilişkin detaylı veriler (marka/model/ürün kodu v.b.) aktarır iseniz, sizin adınıza araştıracak birileri çıkacaktır. Bilhassa, dizüstü bilgisayarlar gibi, aynı model numarası ile düzinelerce farklı donanım konfigürasyonunda (pazarlandığı ülkeye göre bile değişebilen!) ürünler piyasaya sürülebildiğinden, ürün kodunun (P/N: Product Number) ehemmiyetli olduğunu da ayrıca hatırlatmak isterim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.