Şimdi Ara

laptop kasma sorunu yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba.Uzun süredir laptop kullanıyorum.Bazı oyunlarda donmalar oluyor bazılarında olmuyor.Fakat çok uzun süredir araştırıyorum kasmamsı gereken oyunlar bile kasabiliyor.Kasmasını beklediğim oyunlar kasmıyor.Geröekten sağı solu belli olmuyor ve acayip derecede sinir olmaya başladım artık.

Bana lütfen şunların net bi ayarlarını ayrıtılı biçimde anlatabilecek birisi varmı acaba.Gerçekten anlatan birisi olursa çok minnettar kalırım.

• eşyonsuz süzme - uygulama ayarlı
    kenar yumuşatma mod - uygumala kontrolu
    önceden oluşturulan maks. - 3d uygulama

bu ayarları uygula sorun devam edecekmi
  • Büyük ihtimal programlardan işlemcini harcıyordur. başlata msconfig yazıp hizmetler bölümünden gereksiz programları kapat. Bide eger fanı temizlemezsen işlemci ısınır. aşırı süre (1-1,5yıl) ısınınca anakart veya ekran işlemcisi kafayı yer. Sonra temizlesen bile fayda etmez. Bendede DELL XPSM1330 vardı uzun süre temizlenmemişti 4 yıldır filan şimdi ne yaparsam yapıyım bi türlü işlemci azalmıyor. en ufak şeyde %60 lara cıkıyor ve birşey izlerken donuyor. Benden sana tavsiye ilk msconfig den bazı programları kapat eger olmazsa laptopun fan bölümüne sok ve hava vur sonra tekrar dene.
  • kardeşim , oyuna göre en iyi ayarı kendin deneyerek bulabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.