Şimdi Ara

Laptop Klavye Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi geceler.Klavyemle ilgili bi sorunum var Q A Z çapraz sıralı tuşlar bazen basmıyor. Bazen diyorum çünkü ilk önce basmıyor bir süre sonra basmaya başlıyor.Bir süre sonra bir daha basmamaya başlıyor.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• yiit4 kullanıcısına yanıt
    benimde ayni sorunum vardi..2 gun once bi kac tanesi haric hic biri basmiyor artik..klavye ile alaki bir sorun..yenisini alman lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop klavyesi olduğu için sıkıntı yaşıycam sanırım =(
    kullanacaksan mecbur alicaksin..yada usb klavye al kullan.benim ki ihtiyac fazlasiydi satisa koydum..laptop klavyeleri 40 tlden basliyor..usb klavye yi 10 tl ye bulabilirsin.

• Teşekkürler.Peki bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ?
    klavyenin anakarta baglantisini saglayan flex film zamanla yipraniyor benimki oyuzden arizalandi..seninkindede o sorun mevcut gibi gorunuyor.

• Çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    Klavye sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam dizüstü bilgisayarsa garantisi varsa garantiye yollayın. Yoksa @ay_tech arkadaşımızın dediğini düşünün derim.
  • Merhabalar. Yeni konu açmaktansa buradan belirteyim dedim. Benim laptopumda bir arıza çıktı geçenlerde ve garantiye yolladım. Anakartı değiştirip yolladılar. Arızam düzeldi ancak konuyu açan arkadaştaki gibi klavyede bazı tuşlarda sorun çıkmaya başladı. Şu ana kadar farkettiğim kadarıyla " u , ı , 1 , r " tuşları bazen basıyor bazen basmıyor. Bunları yazarken de zorlanıyorum bazen mesela. Ama er ya da geç basıyor tuşlar tabi. Üstteki arkadaş anakarttan bahsetmiş. E bu anakart yeni değişti. Şimdi tekrar yollayacağım garantiye ancak bu sorun gerçekten de anakarttaki filmden mi kaynaklanıyor acaba arkadaşın da dediği gibi?
  • arpeggios from hell A kullanıcısına yanıt
    Sanırım klavye soketini takarken bi sorun olmuş sende. açabiliyosan aç bak. benimki sanırım sıvı temasından kaynaklanan bi problem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.