Şimdi Ara

Laptop klavye tuş takımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende toshiba satellite c855 1-dj model bi laptop var bunun şimdi klavyesi bozuldu ben yeni klavye alıcam ama baktığım zaman bu klavyeden gg da 51 lirayada var 150 lirayada var bu klavyelerden bunların arasındaki fark tam olarak nedir yani 51 liralık olanı alıcam ama kafama takıldı 150 liralık olanın tam özellikleri nedir yoksa sadece kalitesi için mi o kadar fark vardır?

• Büyük ihtimalle pahalı olan orijinaldir- fabrika üretimi lisanslı üründür ki nette göremedim, ucuz olan yan sanayi muadil üründür, üşenmedim baktım ilanlara uyumlu diyor orijinal demiyor, A kalite diyor, yurtdışında bütün testlerden geçmistir diyor, 50 lira olanı al geç hocam kafaya takma :)
  • Eyvallah hocam sağolun ben onu alim o zaman :) bir de birşey daha sorucaktım şimdi benim klavyede bazı tuşlar basmıyo laptopda mesela z virgül tuşu falan bide num lock tarafındaki 0,1,8 bunlar basmıyo bende mecbur usb ile klavye bağladım bu şekilde kullanıyorum yani demek istediğim direk klavye arızalıdır dimi yazılımsal falan değildir sorun?
  • Yazılımsal sorun olsa harici bağlandığınız klavye de aynı tepkiyi verir mantık olarak, klavyeyi alınca siz takmayı düşünüyorsanız eğer size şöyle bir bilgi sunmak isterim size, bir nalbur veya yapı marketten yağsız kontakt sprey-devre temizleyici alın 10 liraya, klavyeyi sökün bir fırça yardımı ile altindaki üstündeki tozu pisi alın, kontakt sprey ile banyo yaptırın klavye yarım saat 1 saat sonra takın büyük ihtimalle basmayan tuşlar basmaya başlayacaktır yok çalışmazsa klavye siparişi verirsiniz en fazla 10 lira zarar etmiş olursunuz, çok eş dost akrabanın klavyesini bu şekilde hayata döndürdüm aklınızda bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parcapincik -- 21 Ekim 2019; 12:50:25 >
  • Olur ya da o zaman öyle yapim ben dediğiniz gibi zarar edersem en fazla 10 lira kurtarırsam 40 lirayı kurtarırım daha iyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bathory222 -- 21 Ekim 2019; 13:40:55 >
  • Buradan bilgilendirme yaparsanız süreçle ilgili belki birilerine yardımı dokunur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.