Şimdi Ara

Laptop klavye yanlış harf yazma sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
38.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar toschiba marka laptop sahibiyim acak kavye ile ilgili bir sorunum var, klavyede bazı tuşlar kendi karakterlerinin dışında şeyler yazıyo örneğim z harfine basıyorum y yazıyo bunun gibi nasıl düzeltebilirim.

• Büyük ihtimalle klavyeniz değişmiş. Q klavyede F kullandığım için ordan biliyorum. Görev çubuğunda klavye simgesine tıklayıp bakın geçerli olan klavye isminde ne yazıyor. Cevabınıza göre yardımcı olayım
  • benim laptoptada olmuştu bendede 0 yerine/ çıkıyordu ben Fn+F11 yaparak çözdüm umarım işine yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GedKalessin

Büyük ihtimalle klavyeniz değişmiş. Q klavyede F kullandığım için ordan biliyorum. Görev çubuğunda klavye simgesine tıklayıp bakın geçerli olan klavye isminde ne yazıyor. Cevabınıza göre yardımcı olayım

F KLAVYEDE Z TUŞUNA J DENK GELİYOR YANLIZ. bende 10 küsür senedir 10 parmak f yazıyorum q klavyede.

ş harfinde y çıkar.
  • FN+F11 İŞİ ÇÖZÜYOR..EYWLH
  • numlock tuşu kapalı olabilir veya arkdaşalrı ndediği gibi fonksiyon artı f11

iyi forumlar
  • daha öncesinde f ve q klavyelere geçiş yaparken. diz üstü bilgisayarımda arkadaşlar, uzun bir süredir klavye değişikliği yapamıyorum.
    metin editörlerinde bu F VE Q olurken internet tarayıcısı üzerinde bu sorunu yaşamaktayım.
    bölgesel dil seçeneklerinde ne yaptıysam olmadı. ACİLEN BİR USTADAN YARDIM İSTİYORUM. şimdiden ilgilenenlere teşekkürler.
    not: klavye değişikliği tarayıcılar üzerinde olmamakta... yoksa atadığım kısa yol tuşu ile geçiş olmakta fakat bu sadece metin editörlerinde gerçekleşirken internet üzerinde yazarken olmuyor. yani varsayılan klavyeye devam... kısaca bu mesajı bile not defterinde yazabildim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.