Bildirim
Laptop klavye yanlış harf yazma sorunu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Büyük ihtimalle klavyeniz değişmiş. Q klavyede F kullandığım için ordan biliyorum. Görev çubuğunda klavye simgesine tıklayıp bakın geçerli olan klavye isminde ne yazıyor. Cevabınıza göre yardımcı olayım -
benim laptoptada olmuştu bendede 0 yerine/ çıkıyordu ben Fn+F11 yaparak çözdüm umarım işine yarar -
quote:
Orijinalden alıntı: GedKalessin
Büyük ihtimalle klavyeniz değişmiş. Q klavyede F kullandığım için ordan biliyorum. Görev çubuğunda klavye simgesine tıklayıp bakın geçerli olan klavye isminde ne yazıyor. Cevabınıza göre yardımcı olayım
F KLAVYEDE Z TUŞUNA J DENK GELİYOR YANLIZ. bende 10 küsür senedir 10 parmak f yazıyorum q klavyede.
ş harfinde y çıkar. -
FN+F11 İŞİ ÇÖZÜYOR..EYWLH -
numlock tuşu kapalı olabilir veya arkdaşalrı ndediği gibi fonksiyon artı f11
iyi forumlar -
daha öncesinde f ve q klavyelere geçiş yaparken. diz üstü bilgisayarımda arkadaşlar, uzun bir süredir klavye değişikliği yapamıyorum.
metin editörlerinde bu F VE Q olurken internet tarayıcısı üzerinde bu sorunu yaşamaktayım.
bölgesel dil seçeneklerinde ne yaptıysam olmadı. ACİLEN BİR USTADAN YARDIM İSTİYORUM. şimdiden ilgilenenlere teşekkürler.
not: klavye değişikliği tarayıcılar üzerinde olmamakta... yoksa atadığım kısa yol tuşu ile geçiş olmakta fakat bu sadece metin editörlerinde gerçekleşirken internet üzerinde yazarken olmuyor. yani varsayılan klavyeye devam... kısaca bu mesajı bile not defterinde yazabildim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- enter sleep mode ne demek
- pcı basit iletişim denetleyici nedir
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- laptop menteşe tamiri
- silinen dosyaları geri getirme
- zyxel modem kurulumu
- secure boot nedir
- udf dosyası nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X